MÜSİAD`DAN MARDİN`DE EKONOMİ SEMİNERİ

MÜSİAD Mardin Şubesi yeni yeri toplantı salonunda ??Mardin?in Ekonomik Durumu, AR-GE ve İnovasyon?? konulu program gerçekleştirdi

Mardin 21.05.2015 17:54:07 0
MÜSİAD`DAN MARDİN`DE  EKONOMİ SEMİNERİ

MÜSİAD Mardin Şubesi yeni yeri toplantı salonunda ‘’Mardin’in Ekonomik Durumu, AR-GE ve İnovasyon’’ konulu program gerçekleştirdi. Programa Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Üniversitesi Daire Başkanı Adnan Selçuk Enginöz, Artuklu Üniv. Hocası Yrd. Doç. Dr. Behzat Ekinci, Kadim Akademi Başkanı Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin Ticaret Sanayi odası Başkanı M. Ali Tutaşı, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı, ………. Mardin TKDK İl Koordinatörü Tahsin Aba, Esnaf Sanatkarkar odası başkanı, Bilim Sanayi İl Müdürü Yusuf Çermik, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı M. Nureddin Kasap, Şube Üyeleri, Genç Müsiad Üyeleri ve misafirler katıldı.

Tanışma faslından sonra açılış konuşmasını yapan Başkan M. Nureddin Kasap, MÜSİAD ile ilgili bilgilendirmeden sonra sözü sunum yapmak üzere Üniversite hocalarına bıraktı.  Türkiye, Bölgemiz ve Mardin’in Ekonomik durumunu dile getiren Aydın Durmuş; ‘’Amerika’nın Bill Gates’i var, Türkiye’nin burada olmadığı ne malum, bizler her zaman Devlet’in desteğini bekleriz ve bu yüzden de bir işe girişim ertelenir, oysaki bizler ortaklık kültürüne uygun bir şekilde yeni işler yapsak daha güzel işler başarabiliriz’’ dedi.

Adnan Selçuk Enginöz, Behzat Ekinci, M. Ali Tutaşı ve diğer katılımcıların öneri ve sorularından sonra Sunucularımıza İHH Yardım Sertifikası verildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,65%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59