MÜSİAD MARDİN 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

MÜSİAD Mardin Şubesinde gerçekleşen toplantıda Mardin Nusaybin yolu üzerinde kurulacak olan 2.Organize Sanayi Bölgesi konuşuldu.

Mardin 24.11.2015 17:28:57 0
MÜSİAD MARDİN 2. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

MÜSİAD Mardin Şubesinde gerçekleşen toplantıda Mardin Nusaybin yolu üzerinde kurulacak olan 2.Organize Sanayi Bölgesi konuşuldu. Toplantıya Mardin Vali yardımcısı Bahattin Çelik, 2.OSB Müdürü Mahmut Acay, Mardin Sanayi ve Ticaret il Müdürü Sadullah Turgut, Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Yusuf Çermik, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nureddin Kasap, MÜSİAD Mardin Şubesi üyelerinin yanı sıra Basın mensupları ve misafirler katıldı.

Selamlama ve açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı M.Nureddin Kasap, MÜSİAD hakkında bilgi verdikten sonra, yapılan toplantının Mardin’in Sanayi bakımından gelişmesi, yeni inşa edilecek OSB’nin istihdam ve yeni iş alanları açısından ehemmiyetini vurguladı. Kasap; ‘MÜSİAD Mardin Şubesi üyelerimizin de yeni OSB’de yer alacaklarını ve MÜSİAD olarak elimizden gelen her türlü yardımı sunacağımız belirtmek isterim.’ dedi. Öğretmenler günü olması hasebiyle,

Başkan Kasap, "Geleceğimizin inşasında Öğretmenlerimizin rolü büyüktür" dedi.

Kasap "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenlerin, Dünyanın en değerli mesleğine sahip olduğunu ve geleceğimizin inşasında en büyük rolü üstlendiğini, dile getirdi. 

Kasap öğretmenlere şöyle seslendi;

Değerli Öğretmenlerimiz,

Ülkemizin her yerinde çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden hiçbir zaman taviz vermediğinizden ve yetiştirdiğiniz her öğrenciye bu bilinçle yaklaştığınızdan hiç şüphem yok.  Genç kuşakların okuyan, araştıran, donanımlı, özgüvene sahip, kendi değerlerini unutmadan evrensel değerleri benimseyen ve ülkesini ve Milletini seven bireyler olarak yetişmelerindeki çabalarınız her geçen gün daha büyük önem kazanmaktadır.

Bugün öğretmenlerimize olan saygıyı yenileme günüdür. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum." temennilerinden M.Nureddin Kasap selamlama konuşmasını yapmak üzere sözü Vali  yardımcısı Bahattin Çelik’e bıraktı. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10680,00%-0,82
  • DOLAR

    32,95% 0,25
  • EURO

    35,28% 0,18
  • GRAM ALTIN

    2456,69% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00