MÜZİK ÖĞRETMENLERİNDEN MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞEHMUS SÜMER'E TEŞEKKÜR ZİYARET

Çeşitli ilçelerde görev yapan Müzik Öğretmenleri, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER'i ziyaret ederek keyifle katıldıkları ve kendilerini çok memnun eden öğretmen buluşmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Mardin 12.01.2021 13:31:00 0
MÜZİK ÖĞRETMENLERİNDEN MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞEHMUS SÜMER

Çeşitli ilçelerde görev yapan Müzik Öğretmenleri, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Şehmus SÜMER'i ziyaret ederek keyifle katıldıkları ve kendilerini çok memnun eden öğretmen buluşmalarından dolayı teşekkür ettiler.

 

Mardin'de Öğretmenlern okullarından ve öğrencilerinden uzakta oldukları uzaktan eğitim sürecinde öğretmelerin  yanlarında olmak, selam vermek, kendileriyle sohbet etmek ve teşekkür etmek üzere Kasım ve Aralık ayları boyunca bütün ilçeleride görev yapan farklı branşlardaki öğretmenlerin katılımıyla Öğretmen Buluşmaları gerçekleştirilmişti.

  

Müzik Öğretmenleriyle yapılan Öğretmenler Buluşmasına katılan Müzik öğretmenlerinden Derik Namık Kemal Ortaokulu Müzik Öğretmeni Onur ERDEN, Nusaybin Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Emel Funda AKYOL ve Kızıltepe Bahçelievler Ortaokulu Müzik Öğretmen Özgür POLAT, Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü  Şehmus SÜMER'i ziyaret ederek keyifle katıldıkları ve kendilerini çok memnun eden öğretmen buluşmalarından dolayı teşekkür ettiler. 

 

Ziyarette Öğretmen Buluşmalarının planlamasını ve moderatörlüğünü gerçekleştiren Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü  Murat BAĞIŞ'da hazır bulundu.

 

İl Müdürümüz Sümer: Öğretmenlerimizin Ziyaretinden Çok Mutlu Oldum

 

Öğretmenlerimizin kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Mardin  İl Müdürü Şehmus Sümer  , Öğretmenlerimizin bizler için çok önemli olduğunu, onların okullarından ve öğrencilerinden uzakta oldukları uzaktan eğitim sürecinde yanlarında olmak için uzaktan öğretmen buluşmalarını yaptıklarını belirterek bütün öğretmenlerimizle sağlıklı günlerde yüz yüze etkinliklerde buluşmayı da çok arzu ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

Ziyaret sırasında  Derik Namık Kemal Ortaokulu Müzik Öğretmeni Onur ERDEN'in yaptığı kemane müziği eşliğinde Nusaybin Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Emel Funda AKYOL'un seslendirdiği "Bülbülüm Altın Kafeste" türküsü ziyarete keyif kattı.

 

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER, ziyarete gelen Müzik Öğretmenlerine öğrencilerine verdikleri müzik eğitimlerinde kullanmak üzere saz ve cümbüş hediye etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI.MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15