MÜZİSYEN ONUR ŞENER'İN ÖLDÜRÜLMESİ OLAYI TBMM GÜNDEMİNE TAŞINDI
Onur Şener’in katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu iddia edildi.
Onur Şener’in katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu iddia edildi.
HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran verdiği soru önergesi ile Müzisyen Onur Şener'in katledilmesi olayını TBMM Gündemine taşıdı.İşte HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran tarafından TBMM Başkanlığına verilen soru önergesi;
Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY tarafından Anayasa’nın 98 inci ve TBMM İçtüzüğü ’nün 96 ile 99 uncu maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.
Ayşe ACAR BAŞARAN
Batman Milletvekili
Ankara'da bir eğlence mekânında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırmıştır. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına almıştır.
Basına yansıyan iddialara göre Onur Şener’in katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğunu belirtilmiştir.
Bu bağlamda;
Ankara’da bir eğlence mekanında katledilen Onur Şener isimli müzisyenin katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu iddiası doğru mudur?
Daha önce de Elbistan Cezaevi’nde Ahmet Bilge isimli tutukluyu Adalet Bakanlığı çalışanları olduğu iddia edilen bir grup darp etmiştir. Bakanlık çalışanlarının bu tür suçlara karışmasına dair açılmış bir soruşturma var mıdır?
Bakanlık çalışanları tarafından işlenen suça dair herhangi bir çalışma yürütülecek midir? ''Diye sordu.
ARTUKLU HABER AJANSI
-
1
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
2
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
3
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
4
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
5
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
6
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
7
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
8
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
9
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
10
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
11
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,37% 0,28
-
GRAM ALTIN
6276,29% 0,49
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00



