MÜZİSYEN ONUR ŞENER'İN ÖLDÜRÜLMESİ OLAYI TBMM GÜNDEMİNE TAŞINDI

Onur Şener’in katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu iddia edildi.

Ankara 3.10.2022 21:05:00 0
MÜZİSYEN ONUR ŞENER

Onur Şener’in katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu iddia edildi.

 

HDP Batman Milletvekili Ayşe  Acar Başaran verdiği soru önergesi ile Müzisyen Onur Şener'in katledilmesi olayını TBMM Gündemine taşıdı.İşte HDP Batman Milletvekili Ayşe  Acar Başaran tarafından TBMM Başkanlığına verilen soru  önergesi;

 

Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY tarafından Anayasa’nın 98 inci ve TBMM İçtüzüğü ’nün 96 ile 99 uncu maddeleri gereğince yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim. 

                                                                                            Ayşe ACAR BAŞARAN
                                                                                              Batman Milletvekili


Ankara'da bir eğlence mekânında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırmıştır. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına almıştır. 
Basına yansıyan iddialara göre Onur Şener’in katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğunu belirtilmiştir.

Bu bağlamda; 
Ankara’da bir eğlence mekanında katledilen Onur Şener isimli müzisyenin katil zanlılarından Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğu iddiası doğru mudur? 
Daha önce de Elbistan Cezaevi’nde Ahmet Bilge isimli tutukluyu Adalet Bakanlığı çalışanları olduğu iddia edilen bir grup darp etmiştir. Bakanlık çalışanlarının bu tür suçlara karışmasına dair açılmış bir soruşturma var mıdır? 
Bakanlık çalışanları tarafından işlenen suça dair herhangi bir çalışma yürütülecek midir? ''Diye sordu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19