Nadide Sultan'a konserde ağırlığınca ceviz hediye edildi

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kırşehir'in Kaman ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyet meydanında konser veren Nadide Sultan, kendisini izlemeye gelen sevenlerini sahne performansıyla coşturdu.

Magazin 31.08.2024 17:02:00 0
Nadide Sultan

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kırşehir'in Kaman ilçesinde düzenlenen etkinlikte, Cumhuriyet meydanında konser veren Nadide Sultan, kendisini izlemeye gelen sevenlerini sahne performansıyla coşturdu.

 

Nadide Sultan'a çuvalla ceviz 

Elindeki Türk bayrağını da dalgalandıran Nadide Sultan, hep bir ağızdan söyledikleri şarkılarla Kamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde sahneye davet edilen Kaman belediye başkanı Emre Demirci, Kaman'ın meşhur olan cevizinden sevilen şarkıcıya ağırlığınca ikram etti. Sunulan hediye karşısında teşekkürlerini dile getirip, şaşkınlığını da gizleyemeyen Nadide Sultan "Agırlığım kadarını taşımam mümkün değil.Ama bu kadarını cuvalla sırtıma yükleyebildim. Gidiyorum. Şaka şaka şarkı söylemeden gider miyim hiç ? "  sözleriyle esprili bir karşılık verdi.
 

Eğlence dolu anlar yaşayan Kamanlılardan tam not alan Nadide Sultan bu özel güne ilişkin  "30 Ağustos Zafer Bayramı hepimize kutlu olsun, mutlu olsun. ” dedi.   

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-KIRŞEHİR/KAMAN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor