Nadide Sultan'ın Hayranından gelen istek şaşırttı

Bartın Belediyesi tarafından organize edilen “Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni” etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Nadide Sultan konser verdi.

Magazin 7.06.2022 15:40:00 0
Nadide Sultan

Bartın Belediyesi tarafından organize edilen “Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni” etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Nadide Sultan konser verdi.

 

Nadide Sultan'ın sahnede seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla, Yalı konser alanını dolduran binlerce Bartınlı, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Sevilen şarkıcının söylediği eserlere hep bir ağızdan eşlik eden izleyiciler alkışlarla sevilen isme tempo da tuttu. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gecede Nadide Sultan'a bir demet çiçekle birlikte bölgede yetiştirilen çilekten de takdim etti.

 

Hayranından gelen ilginç istek  "Sultanım,beni takip eder misin? "

Konseri baştan sona heyecanla izleyen genç bir hayranının elindeki ilginç pankart gözlerden kaçmadı. "Sultanım, beni takip eder misin? " yazılı afişi gören Nadide Sultan hayranına sahneden seslendi. Başarılı şarkıcı takip ederim ama adresini de yazman gerekli oraya " dedi. Sonrasında hayranını sahnesine davet eden şarkıcı, "Seni takip edeceğim haydi adresini söyle buradakiler de sana takip isteği yollasın" diyerek esprili bir şekilde hayranına takıldı.. Genç hayranına  kendi elleriyle çilek de yediren Nadide Sultan " Hem takip edelim, hem de çilek, ne güzel vallahi " dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29