NECMETTİN ERBAKAN VAKFI`NDAN İLK İFTAR YEMEĞİ

Geçtiğimiz günlerde kuruluş çalışmalarına başlanan `Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı` ilk büyük organizasyonunu İstanbul`da gerçekleştirdi. Milli Görüş Lideri ve 54.Hükümet Başbakanı merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan`ın ailesi tarafından kurulan vakıf İsta

Siyaset 29.07.2013 17:52:29 0
NECMETTİN ERBAKAN VAKFI`NDAN İLK İFTAR YEMEĞİ

Geçtiğimiz günlerde kuruluş çalışmalarına başlanan `Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı` ilk büyük organizasyonunu İstanbul`da gerçekleştirdi.
Milli Görüş Lideri ve 54.Hükümet Başbakanı merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan`ın ailesi tarafından kurulan vakıf İstanbul Miniatürk`te geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi.

Saadet Partisi GİK Üyesi ve aynı zamanda `Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı` kurucusu Dr.Fatih Erbakan`ın onur konuğu olarak katıldığı iftara ilgi yoğundu.

Erbakan bütün katılımcılarla tek tek tokalaştı

Fatih Erbakan Miniatürk tesislerinde açık havada gerçekleştirilen programa gelişinde binin üzerinde kişinin katıldığı iftar sofralarını tek tek dolaşarak tokalaştı.

Kur`anı Kerim tilaveti ve ezanla birlikte iftar yapılmasının ardından kürsüye Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı İstanbul Şube Başkanı Zafer Emanetoğlu geldi. 
Emanetoğlu`nun selamla konuşmasının ardından katılımcılara seslenen Milli Görüş Lideri Erbakan`ın çalışma arkadaşlarından Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu;
`Erbakan ismine her zaman milletimiz teveccüh görmeye devam edecektir. Bugün bunun en güzel örneğini yaşamaktayız. Emeği geçen kardeşlerimizden Cenab-ı Allah razı olsun` ifadelerini kullandı.


ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00