NEFF CAFE RESTORAN BAŞKENTLİLERİN VAZGEÇİLMEZ MEKANI OLDU

Mardinli iş adamı Ziya Badur`un işletmeye açtığı, dünya mutfağının seçkin lezzetleri ve kendine özgü ?kahvaltısıyla? Nargilesiyle,Özel localarda Maç izlem keyfi ve Canlı Müziği ile hizmet vermeye başlayan Ankara`nın en büyük Cafe Restoranı Neff Cafe Resto

14.11.2015 11:01:29 0
NEFF CAFE RESTORAN BAŞKENTLİLERİN VAZGEÇİLMEZ MEKANI OLDU

Mardinli iş adamı Ziya Badur'un işletmeye açtığı, dünya mutfağının seçkin lezzetleri ve kendine özgü ‘kahvaltısıyla’ Nargilesiyle,Özel localarda Maç izlem keyfi ve Canlı Müziği ile hizmet vermeye başlayan Ankara'nın en büyük Cafe Restoranı Neff Cafe Restoran, kısa sürede Ankaralıların vazgeçilmez mekanı oldu.

Marka isimlerden oluşan Usta aşçılarının hazırladığı mönüsü ve rahat ve otantik ortamıyla dikkat çeken Neff Cafe Restoran  yeni ve farklı tatları denemek isteyenler için oldukça iddialı.


Neff Cafe Restoran ilerleyen günlerde yeni lokasyonlarda Başkentli vatandaşların aradığı ‘gurme lezzet durağı’ olmayı hedefliyor. 
Dünya mutfağı Cafe Resturant Keçiören'in en müstesna yerinde  dünya mutfağının seçkin örneklerinden oluşan zengin bir mönü sunuyor. Türkiye’den ve dünyadan meşhur lezzetleri ve sağlıklı ürünleri de mutfağında bulunduran ‘Neff Cafe Resturant’, sıra dışı kahvaltısıyla da ayrıca dikkat çekiyor.


Neff cafe Restoran işletmecisi Ziya Badur, “İnsanımızın yemek zevki her geçen gün değişiyor. Biz de ‘Neff Cafe Restoran’ ile belki daha önce insanımızın tattığı ama üç aşağı beş yukarı aynı tadı aldığı lezzetlerin bizcesini ürettik. Bunu etin en iyi yerini alarak, bazen pişirme yöntemiyle, bazen sunuşumuzla, ortamımızla ‘gurme bir mekan’ oluşturma yoluna gittik. Bunu da bir iki ay gibi kısa bir sürede başardık. Buraya gelenler yemeklerimizin fve hizmetin farkını görecek” diye iddialı konuşuyor.
Neff Cafe Restoran Hayvan sevenleri de unutmamış.Mini hayvanat bahcesinde doğallığın en samimisini yaşayın. 
Hayvanseverlerin büyük keyifle oturacaği bir yer ya da çocuklarınız onlarla ilgilefnirken rahatça yemeginizi yiyebileceginiz bir mekan..

Burda hiç bir şey israf edilmiyor.

Kedi, köpek, keçi, kuzu, güvercin, tavşan papağan, muhabbet kuşu, kanarya ve daha gelecek bir çok hayvan dostumuz sizleri Neff Cafe'de bekliyor.

Futbolseverlerin özel localarda maç izleme keyfini yaşarken,Nargilesini tüttürmenin ve Yemeğini özel ortamda yemenin büyük zevkini yaşayabildiği ender mekanlardan biri olan Neff Cafe Restoran herkesi bu zevkleri yaşamaya davet ediyor.

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00