``Neredeyse Saksıdaki toprağa bile imar verecekler!``

Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan İnşaat Yüksek Mühendisi Adayı Ali İhsan Gündoğdu, kentsel dönüşüm adı altında İstanbul yaşanmaz hale getiriliyor” dedi.

Siyaset 17.02.2014 16:22:10 0
``Neredeyse Saksıdaki toprağa bile imar verecekler!``

Saadet Partisi Bahçelievler Belediye Başkan İnşaat Yüksek Mühendisi Adayı Ali İhsan Gündoğdu, “kentsel dönüşüm adı altında İstanbul yaşanmaz hale getiriliyor” dedi.

Yapılanın kentsel dönüşüm olmadığını vurgulayan Gündoğdu, parsel bazlı dönüşümle bina yenilemesi yapıldığını bunun da sadece olası bir depreme karşı sağlam binalar anlamı taşıdığını söyledi. Mevcut dönüşüm anlayışının şehre nefes aldırmadığını, aksine yeşil alan otopark ve trafik sorununu daha da kalıtsal hale getirdiğini kaydeden Gündoğdu çözümün ada bazlı dönüşümde olduğunun altını çizdi.

İSTANBUL’U ADA BAZLI DÖNÜŞÜM KURTARIR

Sağlıklı bir kentsel dönüşüm için ada bazlı çözümler geliştirmek gerektiğini ifade eden Gündoğdu, “Ada bazlı kentsel dönüşüm şehri adeta yeniden imar etmektir. Mevcut belediye yönetimleri saksıda toprak bulsa imar verecek durumdalar. Çocuklarımız toprak nedir bilmez hale geldiler. Bunun için ada bazlı dönüşüm yapıp binaları yukarı doğru dikerek yeşil alanlar oluşturmalıyız. Biz Bahçelievler’de halkımıza bunu vaad ediyoruz. Kimseden bir kuruş para almadan bu işi yapacağız. Kimsenin hakkı zayi olmayacak.” dedi.

MEMNUN DEĞİLSENİZ MECBUR DA DEĞİLSİNİZ

Halkımızın mevcut belediye yönetimlerinden memnun olmadığının altını çizen Gündoğdu, “halkımız bir arayış içerisinde, AK Parti yönetiminden memnun değil, biz de diyoruz ki, ‘memnun değilseniz, mecbur da değilsiniz; çünkü Saadet var!”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00