NEVİN GÖKÇEK`TEN HÜKÜMLÜ ÇOCUKLARA MORAL GEZİSİ

Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek?in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS), Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi?nde kalan hükümlü çocuklara moral gezisi düzenledi.

13.12.2015 13:00:47 0
NEVİN GÖKÇEK`TEN HÜKÜMLÜ ÇOCUKLARA MORAL GEZİSİ

Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS), Sincan Çocuk ve Gençlik Kapalı Cezaevi’nde kalan hükümlü çocuklara moral gezisi düzenledi.
Nevin Gökçek, daha önce yaptığı bir ziyarette verdiği sözü yerine getirerek, Cezaevi'nde kalan ve özel izinle çıkarılan 10 gençle yakından ilgilendi. 
Gezinin ilk durağı, Şeyh Ali Semerkandi Türbesi oldu. Türbe çevresinde gençlerle birlikte gezinti yapan Nevin Gökçek, gençlere Şeyh Ali Semarkandi’nin önemini anlattı. "Şeyh Ali Semerkandi ağacı" altında hatıra fotoğrafı da çektiren Nevin Gökçek, gençlerle birlikte türbe içinde okunan Yasin-i Şerif'i de dinleyerek dua etti. 
Şeyh Ali Semerkandi Türbesi Rekreasyon alanında bulunan Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Gönülhane Satış Mağazası’nda gençlerle sohbet eden Nevin Gökçek, gençlere Osmanlıspor forması, boyunluk ve kalem hediye etti. 
Gezi otobüsüyle kısa bir Çamlıdere turu yapan gençlerin ikinci durağı ise Kızılcahamam oldu. 
Kızılcahamam’da Eğitimci Nuray Yeşil Müzesi’ni gezen gençler, gezinin ardından akşam yemeğini Nevin Gökçek ile birlikte yedi. Hatıra fotoğraflarının çekildiği gezi sonrası gençler, Nevin Gökçek’e teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDLLAH ORTAÇ


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40