NİHAT ERİ;``MARDİN HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR``

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, ?Mardin kökleşmiş tarihi, dört din ve dört dili içinde barındıran zarif ve zengin yapısıyla her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor?.Dedi.

Mardin 3.02.2018 09:53:10 0
 NİHAT ERİ;``MARDİN HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR``

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Mardin kökleşmiş tarihi, dört din ve dört dili içinde barındıran zarif ve zengin yapısıyla her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor”.

 

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri Mardin Artuklu’da yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu ziyaret ederek, yetkililerle bir araya geldi.

 

Marka şehir bünyesinde olan Mardin, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle herkese hitap edebilecek konuma geldiğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Mardin her anlamda cazibe merkezi olmaya aday ender şehirlerdendir. Tarihi literatürü ve sosyal hizmet yapısı birleştiğinde hiç kimsenin red edemeyeceği kent konumunda olan Mardin, kökleşmiş tarihi, dört din ve dört dili içinde barındıran zarif ve zengin yapısıyla her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor”.

 

Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “AK Parti Mardin’e sayısız yatırım ve hizmetlerde bulundu. Bunlardan bir tanesi de yapımı tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’dur. İnşallah burası gençlerimizin eğitimi ve sporcularımızın antremanlarını yapması için en güzel mekanların başında gelecektir. Çok güzel bir konseptle inşa edilen yarı olimpik havuzun, gençlerimizin yüzme dalında Mardin’i Türkiye ve uluslar arası sahalarda temsili adına olumlu katkıları olacaktır. Daha önce hayali bile edilemeyen bu eserlerin Mardin’e ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88