NİHAT HATİPOĞLU MAMAKLILARLA BULUŞTU

Mamak Belediyesi sevilen ilahiyatçı akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu?nu Mamaklılarla buluşturdu. Mamak Belediyesi Spor Salonu?nda gerçekleşen program Kutlu Doğum Haftası?nda binlerce Peygamber sevdalısını buluşturdu.

20.04.2015 10:39:03 0
NİHAT HATİPOĞLU MAMAKLILARLA BULUŞTU

Mamak Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde özel bir program düzenledi. Mamak Belediyesi sevilen ilahiyatçı akademisyen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu Mamaklılarla buluşturdu. Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen program Kutlu Doğum Haftası’nda binlerce Peygamber sevdalısını buluşturdu. Programda bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Karşımızda peygamber sevgisiyle dolu binlerce insan bulunuyor. Bu manzarayı görünce mutlu olmamak elde değil. Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım denilen peygamberin ümmetiyiz. Diyanet her yıl Kutlu Doğum Haftasını farklı bir tema ile işliyor. Bu yıl Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı temasıyla işleniyor. Bir takım değerleri yeniden hatırlamak gerekiyor. Biz birbirimizi sevmedikten sonra mümin olmayız, mümin olmadıktan sonra da cennete giremeyiz” dedi. Programda bir konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Gündoğdu’da Peygamberimizin en güzel Kuran-ı Kerim diliyle anlaşılacağını söyledi.

Mamaklılar Asr-ı Saadet’i Hatipoğlu’nun sunumuyla dinledi

Programın başlangıcında yerel sanatçılar ilahi konseri verdi ve semazenler gösteri yaptı. Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle salonu dolduran binlerce Mamaklı Asr-ı Saadet’i Hatipoğlu’nun özgün sunumuyla dinledi. Hatipoğlu; “Peygamber aşkı artık salonlara, meydanlara sığmıyor. Bu güzel günleri gördüğümüz için şükürler olsun. Sanmayın ki Peygamber bu güzelliklerden habersiz. Önümüzdeki yüzyıllar Hazreti Muhammet yüzyılı olacak” dedi. Programa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Gündoğdu, meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 
 
 

31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58