NİL BURAK “ONUR TUNA’YA BAKIP İÇ GEÇİRMİŞLİĞİM VARDIR”

80’ li yıllara hem güzelliği hem de sesiyle damga vuran ünlü sanatçı Nil Burak, artık her Perşembe Al Sana Haber programının konuk yorumcusu olarak masaya oturuyor.

Magazin 24.06.2022 18:08:00 0
NİL BURAK “ONUR TUNA’YA BAKIP İÇ GEÇİRMİŞLİĞİM VARDIR”

80’ li yıllara hem güzelliği hem de sesiyle damga vuran ünlü sanatçı Nil Burak, artık her Perşembe Al Sana Haber programının konuk yorumcusu olarak masaya oturuyor.

 

Nil Burak bugün masada, hem müzik hayatına son verme kararı alan Zerrin Özer’ i eleştirdi, hem de üstsüz poz vererek kaslarıyla gündem olan ünlü erkek oyuncuları konuştu. Kaslı erkekleri beğenmediğini ifade eden ünlü sanatçı, beğendiği erkek tarifini yaparken ağzından öyle bir isim kaçırdı ki herkes şoke oldu.

 

Can Yaman, Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız’ ın kaslarını gösterdiği VTR sonrası Gökay Kalaycıoğlu masaya, “Dizilerde gördüğünüz bu erkek oyuncuların sürekli böyle terminatör gibi olma çabaları ve kas yapmanın zorunlu hale geldiği bir misyon taşıyorlar adeta. Nasıl görüyorsunuz bu durumu?” diye sorunca Nil Burak “Kesinlikle sevmiyorum. Bu ne yani? Bu ne?” diye cevapladı. Bunun üzerine Seyhan Soylu “Peki Can Yaman’ la aynı zamana denk düşseydiniz iç geçirir miydiniz?” diye sordu.

 

Nil Burak “Netice de hoş bir adam, yakışıklı ve ismi olan bir sanatçı. Ancak flört eder miydim? Asla!! Benim tarzım ve tipim değil. Niye Onur Tuna demiyorsunuz yahu?” diyerek bombayı patlatınca Seyhan Soylu “Amaaan Allahım!! Bak bak kimi beğeniyor? Onur Tuna’ yı beğeniyor musun? Yani denk düşsen?” diye sordu. Nil Burak “Evet çok beğeniyorum. 30 yıl önce olsaydı kaçmazdı” diye yanıtlayınca Seyhan Soylu “Mahkum dizisinde Onur Tuna’yla ayaklarına prangalar ellerine kelepçeler takar mıydın?” diye sordu. Burak gülerek “Olabilirdi” diye yanıtladı. O sırada ekrana Onur Tuna’ nın fotoğrafı ekrana gelince Nil Burak “Bu hali değil. Mahkum dizisindeki hali. Savcı seviyorum” dedi. Bunun üzerine HSK’ ya ekrandan çağrı yapan Seyhan Soylu “Savcı seviyor. Savcılara hakimlere duyurulur. Yani iç geçirip de ‘Off be adama bak’ dediğin oldu mu?” dedi. Nil Burak “Olmuştur” diye yanıtlayınca masada gülüşmeler oldu.  

 

Daha sonra konu sevenlerine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla müziği bıraktığını söyleyen Zerrin Özer’ e gelince Gökay Kalaycıoğlu masaya “Sanatçı müziği bırakır mı?” diye sorunca masa, Özer’ i sert bir dille eleştirdi. Seyhan Soylu “Zerrin Özer benim çok sevdiğim önemli bir star. Ve devamlı böyle hayranlarını üzen kelamlar edince, hayranları da bu durumu ajitasyon ve demagoji olarak algıladı. Tecavüzdü, tacizdi, gözyaşlarıydı, yanlış aşk seçimleriydi vs.” derken söze giren Tayyar Işıksaçan “Sezen Aksu’da bırakıyorum dedi ama, Sezen bunun yaptığını yapmadı. Sezen sahneyi bırakıyorum dediğinde Harbiye Açık Hava’da hayranlarıyla buluştu. Bir veda konseri yaptı ve bıraktı. Dünkü olay bana göre büyük saygısızlık. Polat Yağcı daha önce afişler yayınladı. Zerrin biliyordu orada sahneye çıkacağını ama Zerrin diyor ki sildiği ilk paylaşımında ‘Birkaç gün önce Müzik kariyerimi noktaladım’ halbuki bu konser afişleri 1 aydır reklamda. Bilet alan bu kadar insana ‘Oradan bilet almayın’ demek büyük hakaret. Gider konserini yaparsın ve dersin ki ‘Bugün itibariyle faal müzik yaşantıma burada son veriyorum” diyerek eleştirdi. 

 

Nil Burak ise “Bakın açıklama nasıl olur biliyor musunuz? Bir sanatçı şarkı söylemekten vazgeçer. Sesine bir şey olur, sesi çıkmaz. O zaman ben vokalistliği bırakıyorum der. Ha sahneyi bırakabilirsin ama sesin çıktığı müddetçe şarkı söylersin. Bana göre ayıp etti.  Tam olarak sebebini bilmiyorum ama ne olursa olsun bunu sahneye çıkıp kendi konserinde bıraktım demesi gerekirdi. 2 gün kala bunu söyleyemezsin. Etik değil. Seyirciye saygı duymak gerekiyor. Seni seyretmeye geliyorlar. Bunun için para ödüyorlar. Onların ne günahı var ki? Senin bir takım depresyonların olabilir. Ben babam öldüğü gün konsere çıktım. Çok iyi bir ses. Buna diyeceğim hiçbir şey yok. Ama bu gelgitler iyi bir şey değil ” diyerek sert bir dille eleştirdi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00