NİLAY ERMİŞ AK PARTİ SAMSUN`DAN ADAY ADAYI OLDU

1 Kasım 2015`de yapılacak erken seçim nedeniyle memleketi Samsun`dan milletvekili aday adayı olarak AK Parti`den adaylık başvurusu yapan Nilay ERMİŞ seçim bölgesi Samsun da seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

Siyaset 10.09.2015 18:26:07 0
NİLAY ERMİŞ AK PARTİ SAMSUN`DAN ADAY ADAYI OLDU

1 Kasım 2015'de yapılacak erken seçim nedeniyle memleketi Samsun'dan milletvekili aday adayı olarak AK Parti'den adaylık başvurusu yapan Nilay ERMİŞ seçim bölgesi Samsun da seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

AHSEN Vakfı Başkanı Rasim TEKECİ’Yİ önceki gün ziyaret ederek hayır duasını alan ve Bugün de AK PARTİ Samsun İl Başkanı Muharrem GÖKSEL'i Başkanlık Makamında ziyaret eden ERMİŞ,ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle vatanımızın birliği için dökülen her damla kanın hesabının AK Parti iktidarıyla sorulacağını,bundan kimsenin endişesi olmamasını söyledi.

1 Kasım 2015'de yapılacak erken seçimlerde AK Partinin ezici bir çoğunlukla tekrar iktidara geleceğini al bayraklı tabutlardan seslenen şehitlerimizin ''emanetimize sahip çıkın''sözlerini yerine getireceklerini,ancak bu şekilde bu şehitlerimizin o yüce davaları bütün kalplerde hak ettiği yeri bulacaktır.dedi.

Bugünün kardeşlik günü, bugünün fedakarlık günü olduğu hatırlatan ERMİŞ, Canlarını bizim için feda etmiş aziz şehitler bu fedakarlığı yaptıktan sonra bize düşen de onların fedakarlıkları karşısında hepimizin nefislerini, egolarını bir kenara bırakarak ülkenin geleceği yönünde hep birlikte çalışma azmini, ve kararlılığını göstermemizdir.

Ülkesine ve Memleketi Samsun'a hizmet etmenin büyük bir heyecanı içerisinde olduğunu dile getiren Ermiş, kendisi gibi aynı duygu ve düşünceleri paylaşan AK PARTİ Samsun İl Başkanı Muharrem GÖKSEL'e de göstermiş olduğu ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ederek, AK PARTİ Samsun İl Başkanlığı ziyaretini tamamlayıp,Samsun İlçe Başkanlıklarını ziyaret etmek ve saha çalışmalarına devam etmek üzere İl Başkanlığından ayrıldı...

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78