Niloya ve Arkadaşları Gol Atmayı Nasıl Öğrendi?

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, yine dopdolu bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Gençlik Haberleri 15.08.2023 09:54:00 0
Niloya ve Arkadaşları Gol Atmayı Nasıl Öğrendi?

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, yine dopdolu bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. YouTube kanalında her hafta sonu yayınlanan yeni maceraları ile minik dostlarını eğlendirmeye devam eden çizgi kahraman ve arkadaşları, sabırsızlıkla beklenen yeni bölümünde mahalle kültürünün olmazsa olmazı futbol oyununu sürpriz bir hikâye ile birleştiriyor. Hafta sonunuza keyif katacak “Goool” bölümü, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 09.00’da Niloya YouTube kanalında izleyicilerle buluşacak.

 

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneye yaklaşan Youtube kanalında, her hafta sonu yeni bölümlerini sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir macerayı hafızalara kazınan şarkılar eşliğinde minik dostlarına aktaran çizgi kahraman ve arkadaşları, eğitici ve öğretici içerikleri ile 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanıyor.

 

Senaryosu uzman psikologlar ve pedagoglarla hazırlanan çizgi film, çocukların hayal dünyasını da olumlu etkiliyor. Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları bu hafta sonu “Goool!” bölümü ile mahalle kültürünün olmazsa olmazı futbol oyununu ekranlara getiriyor.

 

Niloya’nın Annesi Eskiden Gol Şampiyonuymuş

 

Güneşli güzel bir havada çocuklar dışarıda top oynamakta, Niloya’nın annesi ise bir ağacın altında kitap okumaktadır. Fakat bir sorun vardır. Niloya, Mete, Mine, Murat, Elif ve diğer çocuklar mahalle maçı yapıyor ama ne yaparlarsa yapsınlar gol atamıyorlardır. Bu sırada futbol topu dışarı kaçar ve annenin dizinin dibine gelir. Anne de ayağa kalkar, sanki eskiden top oynamış gibi öyle güzel bir şut çeker ki gol olur. Herkes şaşkındır. Niloya ve arkadaşları hiç bu kadar güzel bir gol görmemişlerdir. Anne, eski gol şampiyonu olduğunu söyler. Bütün çocuklar buna çok şaşırır. Anneleri albümden eski fotoğraflarını gösterir. Çocuklar annelerinden kendilerine taktik vermelerini isterler. Anne çocuklara antrenman yaptırır. En sonunda başarıya ulaşırlar. Ve artık herkes gol atabiliyordur.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19