Tarih: 23.05.2021 11:55

Normalleşme başladı, scooter'lar caddeye indi

Facebook Twitter Linked-in

Pandemi nedeniyle zamanının çoğunu evlerinde geçirenler, kısıtlamanın kalkmasıyla birlikte elektrikli scooter’lara sarıldı. Artan e-scooter kullanımından hareket eden MediaMarkt, fiyat, mesafe, hız veya taşıma kapasitesine göre değişen e-scooterları kullananlar ve yeni kullanmaya başlayacaklar için birkaç püf noktasına dikkat çekiyor. 


 COVID-19 pandemisiyle toplu taşıma araçları yerine kendi taşıtlarını kullanmaya başlayan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor. Mesafeye göre ücretlendirilen kurumsal firmaların halkın kullanımına kilometre başı ücretlendirmeyle sunduğu elektrikli scooter’ların yanı sıra bireysel e-scooter kullanıcılarının sayısı da hızla artıyor. Ancak scooter kullanmak da belirli bir tecrübe istiyor. Hem aracı hem de aracı kullanacağınız yolu tanımak en önemli unsurların başında geliyor. 

Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt artan talepten yola çıkarak e-scooter kullanıp bir üst modele geçmek isteyenler ya da ilk kez kullanacaklar için birkaç püf noktasının altını çiziyor:

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —