NOTER CEVDET ALTUN ORTAOKULU`NUN KIZLARI BASKETBOLDA MARDİN İL ŞAMPİYONU OLDU

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okullararası Küçük Kızlar Basketbol Müsabakalarında Artuklu Noter Cevdet Altun Ortaokulu tüm rakiplerini yenerek yenilgisiz İl Şampiyonu oldu

Mardin 20.01.2018 16:02:07 0
NOTER CEVDET ALTUN ORTAOKULU`NUN  KIZLARI BASKETBOLDA  MARDİN İL ŞAMPİYONU OLDU

Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okullararası Küçük Kızlar Basketbol Müsabakalarında  Artuklu Noter Cevdet Altun Ortaokulu tüm rakiplerini yenerek yenilgisiz İl Şampiyonu oldu.

 

Grup müsabakalarında Nusaybin Atatürk Ortaokulunu 33-22 ve Yalım Ortaokulunu  34-14 yenerek gruptan lider çıkan Noterin Kızları Yarı Finalde ise Kasımiye Ortaokulunu 34-16 yenerek finalde Ravza Caddesinin diğer bir okulu olan Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu ile eşleşti.


''Ravza derbisi'' olarak bilinen final müsabakasında Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokuluna 27-16 üstünlük kuran Noterin minik kızları namağlup  Mardin  il şampiyonu olarak büyük bir başarıya daha imza attı.


Ödüllerini Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Necmettin Nas 'ın elinden alan Noterin Altın Kızları mutluluklarını maçı izlemeye gelen veliler ve öğretmenlerle paylaştı.

 

Maç Sonu görüşlerini aldığımız Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Takım Sorumlusu Leyla ASLAN ERDOĞMUŞ'' Geçen hafta aynı mutluluğu Yıldız Kızlarımız ile yaşamıştık Küçük Kızlarımız da ablalararının yolundan giderek namağlup şampiyon oldular. Bu başarıda Her zaman yanımızda olan Okul Müdüremiz Nigar KÖÇER olmak üzere okul idarecilerimiz ve bizi maçlarda hiçbir zaman yalnız bırakmayan okulmuzun değerli öğretmenlerine ve saygıdeğer velilerimize sizlerin huzurunda
çok teşekkür ederim başarı ekip işidir ve bu başarı hepimizin başarısıdır umarım ilimizi en iyi şekilde temsil ederiz''dedi. 

 

Ödül töreni takımların toplu hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00