NÜFUS ÇALIŞANLARI BAĞIMSIZ SENDİKALARINI KURDU

Merkezi Mersin`de bulunan ve Nüfus Çalışanlarının sorunlarına çözüm olmak üzere kurulan e-nufussen Sendikal Faliyetlerine Başladı.

6.04.2016 10:34:09 0
NÜFUS ÇALIŞANLARI BAĞIMSIZ SENDİKALARINI KURDU

Merkezi Mersin'de bulunan ve Nüfus Çalışanlarının sorunlarına çözüm olmak üzere kurulan e-nufussen Sendikal Faliyetlerine Başladı.

endikacılıkta yeni bir dönem başladı e sendikacılık la sanal ortamda üye kabulu ile sendkada çağın gerekliliğini yakalayan e-nufussen Ülke genelinde Nüfus çalışanlarının sesi olup aynı zamanda sendikacılık alanında yeni bir soluk getirmek için faaliyetine 15/03/2016 başlayan Sendika Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada Senikanın Kuruluş amacı şöyle;

e-nufussen in genel Başkanı Ali KART ın açıklamaları ise ;

Kamu çalışanlarının sosyal, ekonomik, özlük haklarını gözetip, Nüfus çalışanlarının ortak sesi olarak, problemlerine çözüm olmak, öneriler dile getirip hızla gelişen ve değişen bu dijital çağın yeniliklerini en iyi şekilde kullanıp sendika üyelerinin birlikteliğini sağlamak, sendikacılıkta yeni bir vizyon sağlayarak e-sendikacılığa geçişin öncüsü olup bu yolda adımlar atılması için mücadele etmek.

E-sendikacılık sayesin de sendika gelirlerinin memurun eğitimi ve sosyal haklarını alma mücadelesi için kullanılmasını sağlamak ve diğer harcamaları minimize ederek tüm gücünü Nüfus çalışanlarının sesini duyurmaya adamaktır.

Bu amacın gerçekleştirilmesi için;

a)Nüfus çalışanlarının haklarının dile getirmek için tüm bölümlerinde ortak ses olmaya, uyum ve birlikteliği sağlamaya çalışır.

b)Nüfus çalışanlarının mesai hakkı, isim değişikliği ( Nüfus Memuru vb..) hakkını , gündeme getirip girişimlerde bulunmak ve nüfus çalışanlarının tüm sıkıntılarını dile getirmek.

c)Dijital çağın tüm ögelerinde etkin olup internet öğelerini üyelerin benimsemesini sağlayarak üyelerin sesini duyurmada etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamak.

d) Üyelerine yaptıkları işe uygun, insanlık haysiyetine yaraşır adil bir ücret, daha iyi çalışma şartları, yükümlülükleri, iş güvenliği ve daha yüksek mesleki saygınlık kazandırmaya çalışır.

Çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun Tüm Nüfus personeli arkadaşımıza Hayırlı Uğurlu olsun.Tüm Nüfus çalışanlarını Sendikamıza destek olmaya çağırıyoruz''Denildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36