NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI KILIÇ,MAMAK`TA..

Eski Mamak Kaymakamı,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Kılıç,Yıllarca başarı ile görev yaptığı Mamak ilçe Kaymakamlığını ziyaret ederek Mesai arkadaşları ve Belediye Başkanı Mesut Akgül ile Kahvaltıda buluştu.

18.12.2015 11:20:31 0
NÜFUS  VE VATANDAŞLIK İŞLERİ  GENEL MÜDÜR YARDIMCISI KILIÇ,MAMAK`TA..

Eski Mamak Kaymakamı,Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel  Müdür Yardımcısı Ertuğrul Kılıç,Yıllarca başarı ile görev yaptığı Mamak ilçe Kaymakamlığını ziyaret ederek Mesai arkadaşları ve Belediye Başkanı Mesut Akgül  ile Kahvaltıda buluştu.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel  Müdür Yardımcısı Ertuğrul Kılıç,,Mamak İlçe Protokolü ve Belediye Başkanı Mesut Akgül ile  kahvaltıda bir araya geldi.

Samimi bir ortamda geçen Kahvaltıya Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, eski Mamak Kaymakamı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Kılıç başta olmak üzere belediye başkan yardımcıları, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç kaymakamlık protokolü ve daire müdürleri katıldı. Kurumlar arası koordinasyonun daha etkin bir şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla gerçekleşen kahvaltıda, Mamak’ın geleceği ele alındı. Kahvaltıda kurumlar arası iş birlikteliğinin gerekliliği vurgulandı.

Kahvaltı buluşmasında ,Vatandaşa daha iyi hizmet için kurumlar arası uyumlu çalışmanın önemine dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Bu tür buluşmalar, programlar düzenliyoruz. Her kurumun temel amacı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırmak. İlçemizde yaşanan sorunlara en hızlı şekilde çözüm üretmek ve yaşanması muhtemel sorunların önüne geçmek açısından kurumlar arası işbirliği son derece önemli” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04