Nuhoğlu:``Artuklu`ya Hizmet İçin Aday Oldum``

Saadet Partisi,Artuklu ilçe Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu, Şehrin her tarafına hizmet götüreceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlar belediyenin hizmetlerinden faydalanacak. Artuklu'yu hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

Mardin 15.02.2014 22:39:39 0
Nuhoğlu:``Artuklu`ya Hizmet İçin Aday Oldum``

Saadet Partisi,Artuklu ilçe Belediye Başkan Adayı Şakir  Nuhoğlu, “Şehrin her tarafına hizmet götüreceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlar belediyenin hizmetlerinden faydalanacak. Artuklu’yu hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Artuklu Belediye başkan adayı Hacı Şakir Nuhoğlu, kapı kapı gezerek projelerini anlatıyor.

Ziyaret ettiği yerlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen ve isteklerini tek tek not alan Hacı Şakir Nuhoğlu, Artuklu’nun yıllardır siyasetçiler tarafından ihmal edildiğini vurguladı. İlçenin dört bir köşesindeki insanların yaşadıkları sıkıntıların bilinciyle hareket ettiklerini belirten Nuhoğlu, “Şehrin her tarafına hizmet götüreceğiz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlar belediyenin hizmetlerinden faydalanacak. Artuklu’yu hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

Belediye başkanının kendisinin de bir vatandaş olduğunu hatırlatan Şakir Nuhoğlu, başkanın halkın sorunlarını , halkın arasına karışarak tespit etmesi gerektiğini, çözümü, yatırımı ve hizmetleri, halkın talebi yönünde yapması gerektiğini belirtti. “Bizim belediyemizde başkan ve yardımcılarının makam odalarının kapısı hiçbir zaman kapalı olmayacak, daima açık olacak. Biz, yapmayacaklarımızın sözünü söylemeyiz”. diyerek , belediyece alınacak kararlarda, halk temsilcileri ve muhtarların da katılmasını sağlayacaklarını söyledi.

 Memduh Mahmutoğlu‘da her yerleşim bölgesine eşit hizmet götüreceklerini söyledi. Şehir insanının 5 yıllık yöneticisini iyi seçmesi gerektiğini vurgulayan Mahmutoğlu, şunları söyledi: “Bu belediye başkanlığı seçimlerinin bu yıl bir farkı var. Mardin ilk kez büyükşehir belediyesi oldu. Bunun için görevin ehil insanlara verilmesi büyük önem taşıyor.” dedi.

 

ARTUKLUI HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00