NUHOĞLU`NDAN MARDİNSPOR`A MORAL ZİYARETİ

Hayırsever işadamı ve Saadet Partisi Mardin Artuklu ilçesi Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu Mardinspor Tesislerine giderek,Mardinsporlu Yönetici ve Sporculara moral ziyaretinde bulundu

Mardin 14.02.2014 10:19:25 0
NUHOĞLU`NDAN MARDİNSPOR`A MORAL ZİYARETİ

Hayırsever işadamı ve Saadet Partisi Mardin Artuklu ilçesi Belediye Başkan Adayı Şakir Nuhoğlu Mardinspor Tesislerine giderek,Mardinsporlu Yönetici ve Sporculara moral ziyaretinde bulundu.

Bölgesel Amatör Ligi 2.Grupta Şampiyonluk Mücadelesi veren Mardinspor`a Saadet Partisi Mardin Merkez ilçesi  Artuklu Belediye Başkan adayı Şakir Nuholu`ndan destek ziyareti.

Mardinspor Tesislerinde Mardinspor Başkanı tarafından kapıda karşılanan Şakir Nuhoğlu,Mardinspor Yönetimi ve Futbolcularla tanışarak,Bir süre sohbet etti.Takımın durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Şakir Nuhoğlu,Mardinspor`a destek sözü verdi.

Şakir Nuhoğlu: Dürüst siyaset yapmak için yola çıktım, “Biz kimseden ne rüşvet alırız ne de kimseye rüşvet veririz. Biz siyaseti halkın menfaatleri doğrultusunda halka hizmet etmek için yaparız. Bu azimle yola çıktık. Bundan sonra siyaseti Saadet Partisi’nde yapmaya karar verdim.” dedi Mardin halkının ve ova köylerinin talepleri doğrultusunda Saadet Partisi’nden aday olduğunu ifade eden Nuhoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Mardin halkı hizmet istiyor. Mardin halkı dürüst siyasetçiler istiyor. Ben de bu isteklerini yerine getirmek için çalışacağım. Benim ne paraya ne de şöhrete ihtiyacım var. Benim Kabala beldesinde yaptığım hizmetler ortadadır. Bu hizmetleri Mardin’de de gerçekleştirmek istiyorum dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10082,8%1,69
  • DOLAR

    32,43% 0,05
  • EURO

    34,72% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2422,91% -0,48
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00