NUHOĞLU`NUN ADAYLIĞINI 30 KOÇ KESEREK KUTLADILAR!

Saadet Partisinden Artuklu İlçesine adaylığı kesinleşen Kabala Belde Başkanı Şakir Nuhoğlunun, adaylığı tam bir şölen havasında kutlandı.

Polisiye Haberler 6.02.2014 17:02:06 0
NUHOĞLU`NUN ADAYLIĞINI 30 KOÇ KESEREK KUTLADILAR!

Saadet Partisinden Artuklu İlçesine adaylığı kesinleşen Kabala Belde Başkanı Şakir Nuhoğlunun, adaylığı tam bir şölen havasında kutlandı.

30 KOÇ KURBAN EDİLDİ
Kaza belaya karşı ve görevinde başarılı olması için 30 adet kurban kesildi. M.Ferah kaya Sayın başkanımızın kaza ve belalardan uzak durması için 30 tane kurban kesme kararı aldık. Artuklu Başkanı olduğu zaman İnşallah her türlü bela ve kaza kendisinden uzak kalır” dedi. Kurban kesilen her yerde kurbanın kanını Başkan Nuhoğlu’nun ayakkabısına sürüldü. M.Ferah kaya Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin Kabala Modeli olduğunu yineleyen Kaya, şöyle dedi: kabala halkı her zaman tek yumruk ve tek yürek olmustur. Artuklu ilçesi için elimizden gelenin en iyisini yapacaz.Geçmiş yıllardaki gibi birlik ve beraberliğin geleceğe taşınması gerekliliğini vurguladı. Bizi destekleyen Kabala Halkına ve tüm dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi

Kabala Halkı ile yaptığı toplantı sonunda bir açıklama yapan Şakir Nuhoğlu, bütün Mardin’i kucaklayıcı ve başarılı bir başkan olacağını ifade etti.
Şakir Nuhoğlu, “Saadet Partisinde belediye başkanı seçilmem halinde inşallah Mardin için çalışacağım. İnşallah yüz seneden beri Mardin’de olmayan şeyleri yapacağım. Mardin ve Kabala‘yı bir numaraya çıkaracağım.”dedi.
Her Mardinlinin hizmetin en iyisine layık olduğunu vurgulayanNuhoğlu, yapacakları hizmetlerin teminatı olarak Kabala’da yaptığı hizmetleri gösterdi.

Adaylığı Açıklanan Nuhoğlu nun kabalada büyük bir sevinçle karşılandı Artuklu çevresindeki köylerdeen Kabalaya binlerce kişi akın etti tam bir şölen havasında şakir nuhoğlunun adaylığı kutlandı.



ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

06.02.2014


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00