NUHOĞLU`NUN ARTUKLU ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ

Ak Parti Mardin ili Artuklu ilçesi Kabala beldesi Belediye Başkanlığını 3 Dönemdir başarı ile yürüten Şakir Nuhoğlu Artuklu ilçesi Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Magazin 1.02.2014 19:15:12 0
NUHOĞLU`NUN ARTUKLU ADAYLIĞI KESİNLEŞTİ

Ak Parti Mardin ili Artuklu ilçesi Kabala beldesi Belediye Başkanlığını 3 Dönemdir başarı ile yürüten Şakir Nuhoğlu Artuklu ilçesi Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.Dün Haber sitemizde açıklandığı gibi Bugün Kabala ilçesinde Belediye Binası Toplantı salonunda saat 13.00`te gerçekleştirilen Toplantıda Kabalanın Eski Belediye Başkanları ve Kabalanın ileri gelenlerinden oluşan yaklaşık 200 kişinin katıldığı toplantıda Şakir Nuhoğlu`na Tam destek kararı çıktı.

Kabala Belediye Başkanı Şakir Nuhoğu hafta içerisinde yaptığı Basın açıklamasında:

  Günlerdir sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla Mardin Merkez Artuklu İlçesi Belediye Başkanlığı adaylığımla ilgili çeşitli haberler okumaktayım. Bilinmesini isterimki ben şahsım olarak bu tür gelişmelerden habersiz durumdayım ve yayılan haberler bilgim dışındadır.

                       Fakat Artuklu merkez ilçe ile bağlı belde ve köylerden aday olmam ile ilgili tarafıma yoğun bir talep gelmektedir. Ancak aday olup olmayacağımla ilgili kendi halkımız hem de bağlı bulunan ilçe, belde ve köylerin isteğine bağlı olarak hala bu durumu değerlendirme aşamasında olduğumuzu belirtmek isterim.``Diyerek teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu açıklamaıştı.

Bugün Kabala Belediyesinde saat 13.00`te yapılan toplantıya katılan Eski Kabala Belediye başkanları Şerif Bozkuş ve Ferah Kaya ve Kabala nın ileri gelenleri katıldı,Ak Parti il Yönetimine tepkilerin yoğunlaştığı toplantıda Tüm katılımcıların tam desteği ile Şakir Nuhoğlu`nun Artuklu ilçsei adyı olmasını ve Tüm Kabala halkının destek vermesi yönünde karar alındı.

 

Eski Kabala Belediye Başkanı ve İşadamı ı Ferah Kaya ile birlikte Kabala Belediyesinde yapılan toplantıda  açıklama yapan Şakir Nuhoğlu, AK Parti`nin Artuklu adayını istemedikleri için aday olduğunu söyledi.

Saadet Partisinin de kendisine teklifte bulunduğu Nuhoğlu`nun Parti konusunda kesin kararını 18 Şubattan sonrasında vereceği ve Partilerden gelecek tekliflere göre son kararı vereceği öğrenildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00