NUMAN KURTULMUŞ,GÜNEYDOĞU MİLLETVEKİLLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,Bugün Doğu ve Güneydoğu bölgesi milletvekilleri ile birlikte "Birlik, Huzur ve Demokrasi Eylem Planı " değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gündem 2.03.2016 13:06:49 0
NUMAN KURTULMUŞ,GÜNEYDOĞU MİLLETVEKİLLERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,Bugün Doğu ve Güneydoğu bölgesi milletvekilleri ile  birlikte "Birlik, Huzur ve Demokrasi Eylem Planı " değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Başkanlığında gerçekleştirilen ve Doğu ve Güneydoğu Milletvekillerinin katıldığı''Birlik, Huzur ve Demokrasi Eylem Planı "  değerlendirme, Toplantısında Milletvekilleri tavsiye ve katkıları sürecin doğru şekilde ilerlemesi  için görüşlerini açıkalayarak,sürecin daha  sağlıklı işlemesi için katkı vermesi bekleniyor.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Basın Mensuplarına yaptığı kısa açıklamada:

''Doğu ve Güneydoğu bölgesi milletvekillerimizle birlikte "Birlik, Huzur ve Demokrasi Eylem Planımızı" değerlendiriyoruz. 
Milletvekillerimizin değerlendirme, tavsiye ve katkıları sürecin doğru şekilde ilerlemesi bağlamında büyük önem taşıyor.
Toplantımıza katılan tüm bölge milletvekillerimize hassasiyetleri dolayısıyla teşekkür ederim.''dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un başkanlığında gerçekleşen toplantıda, "Birlik, Huzur ve Demokrasi Eylem Planı"nın üç temel ayağı olan, "Terörle mücadele, terörden etkilenen vatandaşların maddi ve manevi kayıplarının giderilmesi, Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci'ne katkıda bulunacak adımların atılması" konuları ele alındı.

 
Bu üç ana unsura bağlı olarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mardin'de açıkladığı "Eylem Planı"nın 10 maddesi de toplantıda masaya yatırıldı

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29