NUMARASI BÜYÜK AYAKKABI SORUNU YAŞAYANLAR DİKKAT!

?Üzgünüz efendim, aradığınız ayakkabı numarası bu modelde yok!?? sözü Türkiye?de toplumun belirli bir kesiminde çok fazla dillendirilen bir sorun. Bu sorun ülkemizde henüz yerleşmemiş bir kavram olduğu için büyük markalar da küçük üreticiler de bu işe hen

11.04.2016 13:40:04 0
NUMARASI BÜYÜK AYAKKABI SORUNU YAŞAYANLAR  DİKKAT!

‘’Üzgünüz efendim, aradığınız ayakkabı numarası bu modelde yok!‘’ sözü Türkiye’de toplumun belirli bir kesiminde çok fazla dillendirilen bir sorun. Bu sorun ülkemizde henüz yerleşmemiş bir kavram olduğu için büyük markalar da küçük üreticiler de bu işe henüz soyunmamış.

Trendler söz konusu olduğunda oldukça ön planda olan ayakkabılar, modadaki yerinin yanı sıra bir ihtiyaç. Ne var ki, bazı durumlarda bu ihtiyacı karşılamak sandığınızdan daha da zordur. Çünkü ayak numaranız standartların üzerindeyse, hem ayağınıza hem de tarzınıza uygun bir ayakkabı bulmak pek zaman mümkün olmaz.

Erkeklerde 44 numara, kadınlarda ise 39 numaraya kadar oldukça fazla çeşide sahip ayakkabılar; bu numaraların üzerine çıkıldığında gittikçe azalır. Bu durumda ayağınıza uygun ayakkabı bulmanız zorlaştığı gibi, kıyafetinize uygun ayakkabı bulmanız da neredeyse imkânsızdır.

Büyük numara ayakkabı modellerine sahip mağazalar, çok yaygın olmamakla birlikte, sayıca da oldukça azdır. Durum böyle olunca, özellikle küçük şehirlerde istenilen numara bulunamaz olur.

Bu sorunu gören FİYAPA isimli ayakkabı firması büyük numara giyen bay ve bayanlar için üretim yapma kararı aldı ve bu kararı hayata geçirdi.

İstanbul merkezli FİYAPA bayanlar için ürettiği 40-44 ve baylar için 45-50 numara aralığındaki ayakkabıları online satışa sundu.

Online alışveriş kanalı ile ayakkabı bulmakta zorlanan kitleyi memnun etmeyi hedeflediklerini belirten FİYAPA genel müdürü Sevda Polat her türlü ayakkabı kategorisinin yer aldığı fiyapacom’da bayan ayakkabı modellerinde 40,41,42,43,44  ;erkekler içinde 45,46,47,48,49,50 numara ayakkabıların satıldığını söyledi..

Büyük-Numara-Ayakkabi.jpg görüntüleniyorBüyük-Numara-Ayakkabi.jpg görüntüleniyorBüyük-Numara-Ayakkabi.jpg görüntüleniyorBugüne kadar yapılan satışlardaki geri dönüşlerde gayet olumlu yorumlar aldığını aktaran Sevda Polat, ürün kalitesi, çok kısa sürede yapılan ürün teslimatı, kapıda ödeme seçeneği ve müşteri destek hattı ile müşterilerini bağımlı hale getirmeye çalıştıklarını iletti.

 
ARTUKLU HABER AJANSI

24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22