NUSAYBİN?DE GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER MARDİN`DE MİSAFİR EDİLDİ

Mardin il milli eğitim müdürlüğünün 4 Başlık 7 Adım projesi kapsamında ??Değerimiz Öğretmenimiz?? adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan öğretmenler hafta sonları bir günlüğüne Mardin?de misafir edildi.

Mardin 2.10.2018 12:58:59 0
  NUSAYBİN?DE GÖREV YAPAN ADAY ÖĞRETMENLER MARDİN`DE  MİSAFİR EDİLDİ

Mardin il milli eğitim müdürlüğünün 4 Başlık 7 Adım projesi kapsamında ‘’Değerimiz Öğretmenimiz’’ adımı ile kırsal mahallelerde görev yapan  öğretmenler hafta sonları bir günlüğüne Mardin’de misafir  edildi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir günlüğüne Mardin’de misafir ettiği‘’Misafirimiz Öğretmenimiz’’ projesi kapsamında Nusaybin’den gelen aday öğretmenlerimiz, Topaçlı 100.Yıl İlkokulu Büyükkardeş İlkokulu, Tepeören İlkokulu, Tepeüstü İlkokulu, Akçatarla İlkokulu, İkiztepe İlkokulu, Yerköy İlkokulu, Gazi İmam Hatip Oratokulu, El Bruni M.T.A.L, Çölova İlkokulu, Sayar İlkokulu, Turgutlu İlkokulu, Girmeli Ç.P.A.L ve  Misak-i Milli Ortaokulu’da görev yapan 20 aday öğretmen misafir edildi.

 

       MEB Özel Kurumlar Daire Başkanı Hasan ÖZTÜRK ve İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI, Nusaybin’de görev yapan aday öğretmenler  Artuklu Öğretmenevi’nde kahvaltıda bir araya geldi. SARI, kahvaltının ardından aday öğretmenlere Mardin  Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa YAMAN’ın hediyelerini takdim etti. MEB Özel Kurumlar Daire Başkanı Hasan ÖZTÜRK ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI yapılan güzel çalışmalar için öğretmenlere  teşekkür belgesi verdi. Aday Öğretmenler  yapılan kahvaltının ardından Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07