NUSAYBİN`DE SELDEN ZARAR GÖRENLER ZİYARET EDİLDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Nusaybin?de yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

29.10.2015 17:05:17 0
NUSAYBİN`DE  SELDEN ZARAR GÖRENLER ZİYARET EDİLDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Nusaybin’de yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşları  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Mardin büyükşehir Belediye Eş Başkanların danışmanı Enver Ete, İtfaiye Daire Başkanı Bayram Kayık Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Doğan Anğay, Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Ece ve MARSU Genel Müdür Yardımcısı Ömer Nusaybin’in Girmeli, Kantar ve Tepealtı Mahallerinde yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşları evlerinde  ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.  İncelemelere ilişkin bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanların Danışmanı Enver Ete, arkadaşlarımızla durum tespiti ve alınabilecek tedbirler konusunda selin yaşandığı mahallelerde incelemelerde bulunduklarını söyledi. Aşırı yağıştan dolayı İpekyolu üzerinde trafik kazasının meydana geldiğini hatırlatan Ete, ‘’ Sel suları yüzünden İpek Yolu’nda bir TIR ve kamyonetin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. Vefat eden  vatandaşımıza  Allah’tan rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum.  3 Mahallede yaptığımız incelemelerde vatandaşlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi adına geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Sel de ciddi olarak bir maddi hasar meydana gelmemiştir. Bazı vatandaşlarımızın zararları olduğunu tespit ettik ve bunu da en kısa sürede gidereceğiz’’ dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07