NUSAYBİN DEVLET HASTANESİNDE DEVİR- TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimliğinde görevi yeni devralan Dr. Mehmet Emin Ay ile görevi devreden Nusaybin Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve şu anda Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri

Mardin 22.12.2017 00:24:33 0
NUSAYBİN DEVLET HASTANESİNDE DEVİR- TESLİM TÖRENİ  GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimliğinde görevi yeni devralan Dr. Mehmet Emin Ay ile görevi devreden Nusaybin Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve şu anda Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı olan Dr. Mehmet Selim Önverdi ‘nin devir- teslim törenine katılarak hastane çalışanlarıyla istişare toplantısı yaptı. Devir-teslim törenine Bakanlık Saha Koordinatörü Dr. Talat Küçük Bey de katılarak görevi yeni devralan Dr. Mehmet Emin Beye yeni görevinde başarılar diledi.

 

Devir-teslim töreninde konuşan Mardin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz ; ‘’ Bugün burada kendine inanan, kararlı iki değerli hastane mensubunun görevlerindeki değişiklik nedeni ile toplanmış bulunuyoruz. Başhekim olarak hastanemizin örnek hastaneler içerisine girmesini sağlayan ve şu anda Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak çalışan Dr. Mehmet Selim Önverdi’ye teşekkür ediyorum. Nusaybin Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve yeni başlayacak olan Dr. Mehmet Emin Ay Beye yeni görevinde başarılar dilerim. Nusaybin Devlet Hastanesine hizmet etmede farkındalığı fark ettirmiş ve fark ettirecek iki değerli mensubumuzu Nusaybin Devlet Hastanesi adına tebrik ediyor, sağlıklı günler ve başarılar diliyorum.’’dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 
 
 
 

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07