NUSAYBİN İLÇESİNİN YENİ KAYMAKAMI EMRULLAH TEMİZKAN GÖREVİNE BAŞLADI

Dursunbey Kaymakamı iken Mardin`in Nusaybin ilçesine atanan Kaymakam Emrullah Temizkan Nusaybin ilçesine gelerek görevine başladı.

26.07.2020 19:09:59 0
NUSAYBİN İLÇESİNİN YENİ KAYMAKAMI EMRULLAH TEMİZKAN GÖREVİNE BAŞLADI


Dursunbey Kaymakamı iken Mardin'in Nusaybin ilçesine atanan Kaymakam Emrullah Temizkan Nusaybin ilçesine gelerek görevine başladı.

 

Kaymakam Emrullah Temizkan göreve başlamasının ardından mesaj yayınladı.Kaymakam Emrullah Temizkan mesajında şu ifadelere yer verdi;


''Kıymetli Nusaybin’li Hemşerilerim,


        İçişleri Bakanlığımızın tensipleriyle Dursunbey Kaymakamlığı görevimi ifa etmekteyken,  27.07.2020 tarihinde Nusaybin Kaymakamı olarak görevime başladım.

        Ülkemizin kadim ilçelerinden biri olan Nusaybin’de göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Tüm Nusaybinli vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 

        Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içerisinde; vatandaş odaklı hizmet anlayışı gereği, kamu hizmetlerinin etkin, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza en kolay ve hızlı bir şekilde sunulması çabası içerisinde olacağım.

        Tüm mesai arkadaşlarımla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımız ve basın mensuplarıyla, karşılıklı işbirliği ve koordinasyon anlayışı içerisinde, İlçemizin refah seviyesinin yükseltilmesi ve daha yaşanır bir ilçe olması yönündeki çalışmaların önceliğimiz olacağını belirtmek isterim. 


        Bu duygu ve düşüncelerle benden önce görev yapan meslektaşlarım başta olmak üzere, bugüne kadar ilçemize hizmet eden, görevli veya gönüllü herkese teşekkür ederim.


        Tüm Nusaybinli hemşerilerime sağlık ve huzur dolu günler dilerim''Dedi

 


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN.

 
 
        

26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00