NUSAYBİN`İN DEĞİŞEN YÜZÜ HERKESİ MEMNUN EDİYOR

Nusaybin Belediyesine bağlı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ?Nusaybin Şehir İsmi Projesi? kapsamında, Mitanni Kültür Merkezine ve tarihi Zeynel Abidin Camii bahçesine Nusaybin yazısı platformu oluşturuldu

16.12.2017 14:08:08 0
NUSAYBİN`İN DEĞİŞEN YÜZÜ HERKESİ MEMNUN EDİYOR

Nusaybin Belediyesine  bağlı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Nusaybin Şehir İsmi Projesi“ kapsamında, Mitanni Kültür Merkezine ve tarihi Zeynel Abidin Camii bahçesine Nusaybin yazısı platformu oluşturuldu

 

Bir zamanlae Terör nedeniyle harap olan Mardin'in Nusaybin ilçesinde,Kayyum sonrasında ilçe Modern yapılara ve estetik görünümünde önemli değişim yaşanan ilçede vatandaşlar,gelişmelerden büyük memnuniyet yaşıyor.

 

Nusaybin Belediyesi tarafından ilçede yaşatılan olumlu gelişmeler,vatandaşlar tarafından da  büyük   memnuniyetle karşılanıyor.

 

En son olarak  Nusaybin Belediyesine  bağlı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından “Nusaybin Şehir İsmi Projesi“ kapsamında, Mitanni Kültür Merkezine ve tarihi Zeynel Abidin Camii bahçesine Nusaybin yazısı platformu oluşturuldu.Nusaybin Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü  tarafından ilk olarak Barış Parkı’na kurulan Nusaybin yazısı platformu, Mitanni Kültür Merkezi ve tarihi Zeynel Abidin Camii bahçesine de yerleştirildi. Yeniliklere imza atmaya devam eden Nusaybin Belediyesi  hizmetlerinden memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar kurulan Nusaybin yazısı platformu önünde hatıra fotoğrafları çekmeye  başladı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00