Nusaybin İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (NTSO) Ziyaret Etti.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası’na (NTSO) ziyarette bulundu.

Mardin 5.01.2022 14:23:00 0
Nusaybin İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (NTSO) Ziyaret Etti.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası’na (NTSO) ziyarette bulundu.

Kayabaşı, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ziyaretinde Başkan Mahsum Özmen ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Daha sonra Başkan Özmen, çalışmaları hakkında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı'na bilgi verdi.

 

Burada NTSO Yönetimi ve Akarsu Bölgesinden gelen Mahalle Muhtarlarıyla bir süre sohbet eden Kayabaşı, Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş'ın destekleriyle Nusaybin'de çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini bildirdi.

 

İpek Yolu’nun geçtiği şehirlerden birisi olduğu için Nusaybin'in bir Ticaret Merkezi olduğunu kaydeden Kayabaşı, Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ile ilçedeki STK'ların da desteğiyle Tekstil Kent Projesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

 

Pandemi nedeniyle son iki yılda birçok aksaklığın yaşandığına değinen ve 2021 yılının son çeyreğinde Nusaybin'in tanıtımı için büyük bir atak başlattıklarını aktaran Kayabaşı: "Projeler bakımından 2021 yılı Nusaybin için hamdolsun çok verimli geçti. Tarihi Nusaybin Çarşımızın yenilenmesi, Çağ Çağ Deresi üzerinde iki köprünün inşası, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve 52 Dükkanlı Ticaret Merkezi gibi çok önemli projelerimizin bazıları bitti, bazıları da büyük bir hızla sürüyor. Mardin Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle kırsal mahallelerimizde büyük bir asfalt çalışması gerçekleşti. Yine aynı şekilde ilçe merkezinde Dicle, Yenişehir, Gırnavas Mahalleleri ve Okullar Bölgesinde asfalt çalışmaları ile ilçe merkezinde kilitli parke taşı çalışmaları gerçekleştirdik. Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ve Belediyemiz başta olmak üzere tüm kurumlarımızla koordineli olarak çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımızın hem acı hem de sevinçli günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Burada vatandaşımıza en iyi şekilde hizmetkar olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Ziyaretin sonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ile Muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71