Nusaybin İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı'dan 15 Temmuz Mesajı

NUSAYBİN İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

16.07.2023 11:16:00 0
Nusaybin İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı

NUSAYBİN  İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

 

Kayabaşı mesajında;
"15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY), Milli irademize, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunmuştur.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan, ordumuz ve diğer stratejik kurumların içine sızmış FETÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı, can siperane bir duruşla verilen mücadele ile tüm dünyaya adeta bir demokrasi dersi verilmiştir. Milletimiz canı pahasına verdiği bu kurtuluş mücadelesi ile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. 

Kabul edilemez bu darbe girişiminin gerçekleştiği ilk andan itibaren kararlı bir duruş sergileyerek istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna mücadele veren, bu uğurda şehitlik ya da gazilik mertebesine erişen güvenlik güçlerimiz ve değerli halkımız ile bu darbe girişiminin bozguna uğratılmasının ardından ülkemiz genelinde meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan milletimize minnet ve şükranlarımı sunarım.


Bu duygu ve düşüncelerle; Şanlı geçmişinde olduğu gibi 15 Temmuz’da da kutlu bir destan yazan Milletimizin "Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nü en içten dileklerimle kutluyor, hain darbe girişiminin faili ihanet çetesini bir kez daha lanetliyorum. Vatanı, mukaddesatı, bağımsızlığı ve demokrasisi uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sevdikleri ile sıhhatli bir ömür diliyorum."dedi.

 

 

 

ARTUKLU HEBER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN

 


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19