Nusaybin İlçesi Akarsu Aile Sağlık Merkezi Hizmete Girdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın talimatları ile İlçeye bağlı kırsal Akarsu Mahallesi’nde Aile Sağlık Merkezi 2 doktor ve 2 hemşire ile vatandaşların hizmetine girdi.

Mardin 23.02.2022 12:13:00 0
Nusaybin İlçesi Akarsu Aile Sağlık Merkezi Hizmete Girdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın talimatları ile İlçeye bağlı kırsal Akarsu Mahallesi’nde Aile Sağlık Merkezi 2 doktor ve 2 hemşire ile vatandaşların  hizmetine girdi.

 

Geçtiğimiz günlerde beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel ile birlikte Akarsu Mahallesi’ni ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Vatandaşlarımızın Sağlık Ocağı talebi üzerine Sayın Kayabaşı, mahallede bulunan bir binanın Aile Sağlık Merkezi için hazır hale getirilmesi talimatlarını verdi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Nusaybin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrası mahallede bulunan bir yapı, Aile Sağlık Merkezi için hazır hale getirilerek vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

Akarsu Aile Sağlık Merkezinin vatandaşlarımız için hayırlı olması temennilerinde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, 2 doktor ve 2 hemşirenin göreve başladığını ifade etti.

Sayın Kayabaşı, Birinci Basamak Sağlık Hizmeti olarak faaliyet gösterecek Aile Sağlık Merkezinde, aşı, kanser taramaları, bebek, çocuk ve gebe izlenimleri ayrıca poliklinik hizmetleri ile vatandaşlarımızın hizmetinde olduğunu ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00