NUSAYBİN İLÇESİ ÜÇKÖY MAHALLESİNDE İZLA PİZZERİA AÇILIŞINI KAYMAKAM KAYABAŞI YAPTI

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal Üçköy Mahallemizde yeni kurulan İzla Pizzeria iş yerinin açılışına katıldı.

Mardin 5.06.2022 11:59:00 0
NUSAYBİN İLÇESİ  ÜÇKÖY MAHALLESİNDE  İZLA  PİZZERİA AÇILIŞINI KAYMAKAM KAYABAŞI YAPTI

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, kırsal Üçköy Mahallemizde yeni kurulan İzla Pizzeria iş yerinin açılışına katıldı.

Üçköy Mahallesi’ne gelen Sayın Kayabaşı, burada zılgıtlarla ve sevinç gösterileriyle karşılandı.

Burada açılış öncesi Gevriye Çil, Nusaybin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Özel, Midyat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Selim Yıldız ve Chorepiskopos Simon Demir Begendi bir konuşma yaptılar. Açılışta konuşma gerçekleştiren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kayabaşı, İzla Pizzeria iş yerinin Nusaybinimize hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Mardinimiz ve Nusaybinimizin şuan çok iyi noktada olduğunu ve ilerlemeye devam ettiğini belirten Sayın Kayabaşı, Mardin'in Turizmin Başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Sayın Kayabaşı açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bizler de Nusaybin olarak Mardinimizin Turizm potansiyeline elimizden geldiğince katkı vermeye hazırız. Dillerin ve dinlerin şehri, medeniyetin başkenti Mardin'de olmaktan, Mardin'e hizmet etmekten, Nusaybin'e hizmet vermekten onur yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Her geçen gün yeni işletmeler açılıyor. Bu da Mardin'in de Nusaybin'in de Allah'ın izniyle yolunun açık olduğunu ve daha güzel günlerini hep birlikte göreceğimizin işaretidir.

Tüm Türkiye'deki hatta dünyanın dört bir yanında olan kardeşlerimizi Nusaybin'e davet ediyorum. Nusaybinimizin kırsal mahallesi olmasına rağmen öyle güzel işletmeler açılıyor ki ilerleyen süreçte buranın en önemli turizm destinasyon merkezlerinden biri olacağına inanıyorum. İş yerimiz hayırlı olsun inşallah."

Konuşmalardan sonra Sayın Kayabaşı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Kahraman Gürbüz, Chorepiskopos Simon Demir Begendi, NESO Başkanı Özel, MESO Başkanı Yıldız ve katılımcılar tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Açılıştan sonra misafirlere pizza ikram edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07