NUSAYBİN İLÇESİNDE MESLEKTE 10.YILINI DOLDURAN ŞÖFÖRLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Mardin Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen meslekte onuncu yılını tamamlamış şoförler için düzenlenen “Şoförlere Teşekkür Belgesi” törenine düzenlendi.

Mardin 20.11.2021 11:25:00 0
NUSAYBİN İLÇESİNDE MESLEKTE 10.YILINI  DOLDURAN ŞÖFÖRLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Mardin Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen meslekte onuncu yılını tamamlamış şoförler için düzenlenen “Şoförlere Teşekkür Belgesi” törenine düzenlendi.

 

 Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Mardin Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen meslekte onuncu yılını tamamlamış şoförler için düzenlenen “Şoförlere Teşekkür Belgesi” törenine katıldı.

 

        Nusaybin Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan program, Mardin Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Tunç’un açılış konuşmalarıyla başladı. Konuşmasında esnaf ve sanatkârların yaşadığı zorluklara değinen Tunç, şoför esnafının sorunlarını dile getirdi.

 

        Programda konuşan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, meslekte 10 yılını tamamlamış ve belge almaya hak kazanan şoförleri tebrik etti.
Şoför Esnafı temsilcilerinin taleplerini dinledikten sonra ulaşım konusunda önemli açıklamalarda bulunan Kayabaşı, Mardin Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Mahmut Demirtaş’ın destekleriyle Nusaybin’de bu yıl kırsal mahallelerde 60 kilometre asfalt yapıldığını söyledi. İlçe merkezinde asfalt çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kayabaşı, hemen her gün yaptığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşların ve esnafların taleplerini dinlediğini ve yerinde tespitler gerçekleştirdiğini belirtti.

 

        Konuşmalardan sonra Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Mardin Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Tunç, Denetim Kurulu Üyesi Aziz Doğru ile Nusaybin Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu, Meslekte onuncu yılını tamamlamış şoförlere teşekkür belgesi takdim etti.
Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19