NUSAYBİN İLÇESİNDE MUHTARLAR VE STK'LARA İFTAR YEMEĞİ

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mahmut Demirtaş, AK Parti Mardin Milletvekilleri   Şehmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya,Nusaybin ilçesinde  STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları ile iftar açtı.

Mardin 10.04.2022 11:26:00 0
NUSAYBİN İLÇESİNDE MUHTARLAR VE STK

 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mahmut Demirtaş, AK Parti Mardin Milletvekilleri   Şehmus Dinçel ile Cengiz Demirkaya,Nusaybin ilçesinde  STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları ile iftar açtı.

 

Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Mardin Valisi  Demirtaş,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Şehmus   Dinçel, Cengiz  Demirkaya, AK Parti İl Başkanı   Faruk Kılıç ve misafirler , İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili . Ercan Kayabaşı tarafından karşılandı.

 

Daha sonra Mardin Valisi  ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili   Demirtaş ile İlçe Kaymakam  ve Belediye Başkan Vekili  Ercan Kayabaşı, masaları tek tek dolaşarak misafirlerin  hal hatırlarını sorarak taleplerini dinledi.

 

Programın başında yaptığı konuşmada, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nusaybin ilçesine yaptıkları yatırım ve hizmetleri sıralayan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili   Demirtaş:

‘’ Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayı bu topraklarda bin yıldan beri hep özel olarak karşılanır. Ramazan ayı hususi olarak ağırlanır ve özel olarak uğurlanır. Ramazan birliktir, beraberliktir, dayanışmadır, yardımlaşmadır. İnşallah biz de memleketimizde birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ruhu içerisinde özellikle de fakir fukarayı gözeterek, onlara yardım ederek Ramazan Ayını Allah kısmet ederse hayırlısıyla tamamlayacağız. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum. İlk geldiğimiz günden bu yana söylediğimiz gibi kaynaklarımızı vatandaşımızın hizmetinde kullanmaya devam edeceğiz. Sizin bir kuruşunuzu bile heder etmeyeceğiz. Sizin paralarınızı sizlere harcayacağız. Bugün bu organizasyonu düzenleyen Kaymakam Bey'e de ayrıca teşekkürler ediyorum’’ diye konuştu.

 

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program yemek duasıyla son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19