Nusaybin Kaymakamı Kayabaşı Başkanlığında Ulusal Ziyaret Programı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde “Ulusal Ziyaret Programı” çerçevesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı Başkanlığında Kurum Müdürlerii le değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

12.09.2022 10:50:00 0
Nusaybin Kaymakamı Kayabaşı Başkanlığında Ulusal Ziyaret Programı  Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde “Ulusal Ziyaret Programı” çerçevesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili   Ercan Kayabaşı Başkanlığında Kurum Müdürlerii le değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Müdürü Mehmet An’ın program hakkında bilgilendirmeleri ile başladı.


Daha sonra program hakkında açıklamalarda bulunan  Nusaybin ilçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan program çerçevesinde Nusaybin’de ziyaret edilmeyen hane, dokunmadığımız vatandaşımızın kalmaması gerektiğini belirtti.


Projenin önemini vurgulayann Nusaybin ilçe Kaymakamı Ercan  Kayabaşı: “Vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Sıkıntıları varsa en kısa sürede çözüm bulacağız. Gidilmedik hane, hal hatırı sorulmayan vatandaşımızı bırakmayacağız. Ziyaretlerimizde hemşehrilerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını ileteceğiz. Vatandaşlarımızın derdini, talebini dinleyip, talep ve sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. İlçemizde her vatandaşımıza temas edeceğiz, derdiyle dertlenip mutlu gününde yanlarında olacağız” dedi.


Toplantı Kurum Müdürlerinin görüş ve önerileri ile sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24