NUSAYBİN KAYMAKAMI KAYABAŞI VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı dolayısıyla Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ev sahipliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.

30.06.2023 09:48:00 0
NUSAYBİN KAYMAKAMI KAYABAŞI VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı dolayısıyla Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ercan Kayabaşı ev sahipliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ercan Kayabaşı ev sahipliğinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Nusaybin Belediye Binasında düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve Vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Sayın Kayabaşı, tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik etti.

Sayın Kayabaşı şöyle konuştu;


"Huzurun, barışın en güzel yaşandığı günlerde bu mübarek günler. o yüzden bu günlerin değerini hepimizin bilmesi lazım. Varsa kırgınlıklar, dargınlıklar, küskünlükleri bir kenara bırakıp kardeşlik hukuku içerisinde birbirimize dört elle sımsıkı sarılmamız gerekiyor. Rabbim bu birlikteliğimizi, huzurumuzu daim etsin inşallah. 


Nusaybin artık o kötü, karanlık günlerini geride bıraktı. Nusaybin denilince artık akla huzur geliyor, güzellik geliyor, turizm geliyor bunlar çok özel ve güzel şeyler. Dün şöyle bir tarihi çarşıyı dolaşayım dedim inanamazsınız, müthiş bir kalabalık vardı. Akşam üzere aynı şekilde bizim mesire alanları, ören yerlerimiz tıklım tıklımdı.


Bu aslında bize şunu gösteriyor, Nusaybin'de huzur bu şekilde sabit olsa bir olduğu kadar gelişecek. Dolayısıyla bu huzura sahip çıkmak hepimizin hakkıdır, aynı zamanda hepimizin vazifesidir. İnşallah bu idrakle Nusaybinli hemşerilerimiz daha güzel günleri, daha aydınlık günleri göreceklerini ümit ediyorum. Bu sıcak havaya rağmen bayramlaşma programımıza teşrif eden siz kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum."

 

Bayramlaşma programı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Kaymakam Kayabaşı daha sonra ilçe  girişlerinde yer alan ve görevi başındaki kahraman asker ve polisleri ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti. Nusaybin Devlet Hastanesini de ziyaret eden   Kayabaşı, görevi başında olan sağlık personelleri, hasta ve yakınlarının bayramını kutladı

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19