NUSAYBİN KAYMAKAMI MUHTARLARI AĞIRLADI

19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, yemek programı düzenledi.

Mardin 20.10.2023 13:48:00 0
NUSAYBİN KAYMAKAMI MUHTARLARI AĞIRLADI

19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, yemek programı düzenledi.

 

Kayabaşı ev sahipliğinde yapılan programa AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, İlçe merkezi ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.


Programda bir konuşma yapan Kaymakam , tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik etti.


Demokrasimizin temel taşlarından olan, yılda sadece bir gün olarak sembolik olarak kutlansa da muhtarlık müessesinin hayatımızın her alanında yılın 365 gününde aktif bir şekilde hayatımızda yer aldığını söyledi

 

Nusaybin İlçe Kaymakamı Ercan Kayabaşı konuşmasını şöyle sürdürdü;


“Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekili olarak muhtarlarımızla çok daha fazla mesai yapma imkânımız oldu. Muhtarlarımızı sorunların tespitlerinde ve bu sorunların çözümünde yürüttüğümüz çalışmalarda her zaman yanımızda durdukları için, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü kurarak adeta bizim hizmet aşkımıza yoldaşlık ettiğiniz için her birinize ayrı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız mahallerimizde devlet olarak elimiz, dilimiz, kolumuz, kulağımız tabiri caizse bizim faaliyetlerimizin vatandaşlarımıza ulaştırılması, vatandaşlarımızın taleplerinin ilgili makama iletilmesi konusunda çok ama çok önemli bir vazife görüyorlar. Bu vesileyle tüm muhtarlarımıza aileleri ile sıhhatli bir ömür, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza rahmet ediliyorum” ifadeleri kullandı.


Konuşmasında yapılan hizmetler hakkında da açıklamalarda bulunan  Kaymakam Kayabaşı, ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan iki yıl içerisinde yarım milyondan fazla metrekare parke taşı, 60 dönümden fazla yeşil alan, çevre düzenlemeleri, yeni cadde ve sokaklar, Halı Sahaları, Havuz ve Stadyum yenileme gibi çalışmaları yaptıklarını söyledi. Bunların birçoğunun prestij projeler olduğunu kaydeden Kayabaşı , hizmetlerimizin hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu.


Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19