NUSAYBİN KAYMAKAMI NUSAYBİNLİ VATANDAŞLARA HİJYEN VE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Nusaybin İlçe Kaymakamı Emrullah Temizkan İlçedeki Kamu Kurum ve Kuruluşları başta olmak üzere vatandaşlarımızın çoğuna hijyen eğitimi ve ilk yardım eğitimi verilmesi için çalışma başlatılacağını açıkladı.

Mardin 20.08.2020 10:43:00 0
NUSAYBİN KAYMAKAMI NUSAYBİNLİ VATANDAŞLARA HİJYEN  VE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Mardin'in Nusaybin ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan . Vekili . Emrullah TEMİZKAN'ın başkanlığını yaptığı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN'in Sekretaryasını yürüttüğü İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonunda toplantı gerçekleştiridi.

 


İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, İlçe Halk Eğitimi Müdürü Mehmet Şefak KAVAK, yapılan ve devam eden kurslar hakkında sunum yaptı.

 

Gençlik Merkezi, Mesleki Teknik ve Eğitim Merkezi ile toplantıya katılan STK temsilcilerinin görüşlerinden sonra Kaymakam/Belediye Bşk. V. Emrullah TEMİZKAN, Bölgenin iş ihtiyacına göre kurslara yoğunluk verilmesini istedi.

 

Nusaybin'deki Okuma - Yazma oranının artırılmasına yönelik Okuma - Yazma Kurslarına ağırlık verilmesini vurgulayan Kaymakam/Belediye Bşk. V. Emrullah TEMİZKAN, Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin tüm vatandaşların ziyaretine açılması talimatını verdi.

 

İlçe Halk Eğitimi Merkezi, Mesleki Liseler ve Mesleki Teknik Eğitim Merkezi'nin kalifiye eleman yetiştirmeleri konusunda öncülük etmesini belirten Kaymakam/Belediye Bşk. V. Emrullah TEMİZKAN, İlçedeki Kamu Kurum ve Kuruluşları başta olmak üzere vatandaşlarımızın çoğuna hijyen eğitimi ve ilk yardım eğitimi verilmesi için çalışma başlatılacağını ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62