NUSAYBİN`İN NECAT ABİ`SI VEFAT ETTİ

Nusaybin Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan vekili Taşpınar çalışma odasında ölü bulundu.

Polisiye Haberler 23.07.2013 23:51:50 0
NUSAYBİN`İN NECAT ABİ`SI VEFAT ETTİ

Nusaybin Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan vekili Taşpınar çalışma odasında ölü bulundu.

Nusaybin Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan vekili Necat Taşpınar çalışma odasında ölü bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Kooperatif çalışanları öğlen istirahatinden geldikten sonra masanın boş olduğunu görünce Taşpınar`ın Kooperatiften ayrıldığını düşündü. Yaklaşık 2 saat sonra odadan telefon sesi gelmesi üzerine odaya giren çalışanlar, Taşpınar`ın yere yığılmış cesediyle karşılatı. Polise haber verilmesi üzerine odaya gelen Polis Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına haber verildi. Cumhuriyet Savcısının yaptığı ön otopsiden sonra Taşpınar`ın cesedi otopsi için Nusaybin Devlet Hastanesi Morguna konuldu.
Yapılan ilk otopside Başkan vekili Taşpınar`ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi.
Bu arada Taşpınar`ın ölümü üzerine Nusaybin kaymakamı Murat Girgin, Emniyet Müdürü Cem Koray Kılıçkaya ile ilçedeki STK temsilcileri Kooperatif`e gelerek yetkililere başsağlığında bulunarak olay hakkında bilgi aldı.

Rahmetli Taşpınar ile 2 Ay önce Nusaybin ilçesinde Haber Sitemiz Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Ortaç ve Genel Yayın Sorumlusu İsmail Dinçel Yemekte bir araya Gelerek Suriyeli Mülteciler Sorunu ve Çözüm Süreci ile ilgili Görüşlerini alış ve Mardinli Ünlü İadamlarından Bülent Gözü ve  Rahmetli Necat Taşpınar ile yapılan Röportaj bir kaza sonucu silindiğinden ne yazık ki okurlarımıza ulaştıramamıştık.Artuklu Haber Ailesi Olarak,Rahmetli Taşpınar Ailesine Başsağlığı,Rahmetli Taşpınar`a da Allahtan Rahmet Diliyoruz.



ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN-NUSAYBİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88