ODA BAŞKANI SARUHAN YAĞMUR BU KEZ ``ONUR BELGESİ`` VERDİ

Adana Perakendeci Kasaplar, Tavuk, Balıketi ve şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, yaz sıcaklarının artması i nedeniyle vatandaşların çekinmeden korkusuzca et, balık ve tavuk yiyebilmeleri için denetimlerini artırdı.

Gündem 12.06.2019 15:23:29 0
ODA BAŞKANI SARUHAN YAĞMUR BU KEZ ``ONUR BELGESİ`` VERDİ

Adana Perakendeci Kasaplar, Tavuk, Balıketi ve şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, yaz sıcaklarının artması i nedeniyle  vatandaşların çekinmeden korkusuzca et, balık ve tavuk yiyebilmeleri için denetimlerini artırdı.

 

Oda Başkanı Saruhan Yağmur, vatandaşlarımıza ihtiyacı olan gıdayı temiz ve sağlıklı olarak tüketebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

 

Başkan Yağmur Yüzevler Resoranında yapılan Denetimler sonucunda işletmede bulunan etlerde  baharat ve avcarlanmış ete rastlanmadığı ve işletmenin hijyen olması nedeniyle işletme sahiplerine teşekkür ederek ''Onur Belgesi ''verdi.

Başkan Yağmur yaptığı açıklamada;

''Oda Başkanlığımızca Adana ilimizde faaliyet gösteren restorant işletmelerinin odamızı ilgilendiren kısmı Et ve Et ürünlerinin durumlarını son günlerde hava sıcaklıklarının artması sebebi ile yaptığımız denetimler neticesinde;

 

Yüzevler Restoran işletmesine yapmış olduğumuz denetim sonucunda işletmede bulunan etlerde baharat ve benzeri avcarlanmış ete rastlanmamış olduğu ve hijyen konusunda başarılı bir şekilde yönetilen işletmeye odamız adına onur belgesini takdim ettik.'' şeklinde konuştu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24