ÖĞRETMENLERDEN VALİ KILIÇLARA ZİYARET

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ile Öğretmenler Günü” kutlamalarını koordine eden İl Kutlama Kurulu Öğretmenleri”nden oluşan heyeti makamında kabul etti.

22.11.2014 12:31:37 0
ÖĞRETMENLERDEN VALİ KILIÇLARA ZİYARET

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ile “Öğretmenler Günü” kutlamalarını koordine eden “İl Kutlama Kurulu Öğretmenleri”nden oluşan heyeti makamında kabul etti.

                      Milli Eğitim Müdürü Bozkurt; "Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 60 bine yakın öğretmenimizle yaklaşık 1 milyon öğrencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Çocuklarımızın güvenli ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için sizin talimatlarınız doğrultusunda Emniyet Müdürlüğümüzün de katkılarıyla eğitim alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diyerek, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yapılacak olan etkinlikler hakkında Vali Kılıçlar’a bilgi verdi.  

                     Milli Eğitim Müdürü Bozkurt, bir hafta sürecek etkinlikler çerçevesinde; Karşıyaka ve Cebeci Asri mezarlığında bulunan merhum Milli Eğitim Bakanları ve eğitim şehidi olan öğretmenlerin kabirlerini, akabinde şehit olan öğretmenlerin ailelerini ve huzur evinde kalan öğretmenleri ziyaret edeceklerini belirtti. 

                      24 Kasım sabahı, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı ile 81 ilden gelecek olan öğretmenlerin Anıtkabir’de çelenk sunma töreninde hazır olacaklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Bozkurt, yine aynı akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Öğretmenler Günü” nedeniyle yaklaşık 200 öğretmeni kabul ederek, resepsiyon vereceklerini belirtti.

                      Ankara Valisi Kılıçlar, öğretmenlik mesleğinin fedakârlık isteyen ulvi bir meslek olduğunu ifade etti ve “Bugün, dünyanın önde gelen sayılı ülkelerinden biri olarak adımızı tüm dünyaya duyurabiliyorsak, öğretmenlerimizin vermiş olduğu eğitimin katkısı göz ardı edilemeyecek kadar büyüktür.” dedi. 

                     24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Vali Kılıçlar; tüm öğretmenlere sağlıklı ve başarılı güzel bir eğitim öğretim yılı dileyerek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


33.1° / 20.2°
  • BIST 100

    10677,49%0,19
  • DOLAR

    32,24% 0,36
  • EURO

    35,02% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2442,41% 0,55
  • Ç. ALTIN

    3897,55% -0,51