ÖMER AKAY`DAN MKM`DE ``İÇİNDEKİ ÇOCUĞU GIDIKLATAN``EĞİTSEL GÖSTERİ

Ankara Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi?nde görevli edebiyat öğretmeni Ömer Akay hazırladığı eğitsel interaktif stand-up gösterisiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

15.02.2019 22:57:02 0
ÖMER AKAY`DAN MKM`DE ``İÇİNDEKİ ÇOCUĞU GIDIKLATAN``EĞİTSEL GÖSTERİ

 

Ankara Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesinde görevli edebiyat öğretmeni Ömer Akay hazırladığı eğitsel interaktif stand-up gösterisiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun katkısıyla Mamak Kültür Merkezinde,Eğitim Animatörü Ömer Akay tarafından ''İçindeki Çocuğu Gıdıkla'' isimli interaktif gösteri ile Kuşak çatışması ve Çocuk Eğitimine dikkat çekildi.İzleyiciler adeta kırk yıllık tiyatrocu gibi oynadı,Eğitima farklı yaklaşımlar gösterildi.

 

 

Uzun yıllar ilk ve ortaokul ile lise ve üniversite öğrencilerine eğitim koçluğu yapan Ömer Akay, deneyimlerini sahneye taşıyor. Eğitimle mizahın birleştiği interaktif stand-up gösterileri ile bini aşkın etkinlikte sahne alan Ömer Akay, öğrencilere motivasyonu artırma yöntemlerini anlatıyor. Kendisini ‘Eğitim animatörü’ olarak nitelendiren Akay, gösterilerinde, seyirci koltuğunda oturan izleyicileri sahneye çıkararak,adeta usta birer oyuncu gibi oynamalarına imkan sağlıyor.

 

Sahneye davet ettiği Sivil Toplum kuruluşları platformu Genel Başkanı Habib Şeker ve bağlı dernek  başkanlarını sahnede adeta usta bir tiyatro sanatçısı gibi  ve eğitim koçu  gibi düşünmesini sağlayan Akay,Dernek Başkanlarını çocuklarına geri getirerek sahnede misket oynamalarını ise gülerek izledi.

 

Uyguladığı farklı yöntemlerle izleyicileri adeta Etkinliğin aktif bir parçası gibi kullanan ve sahneye çıkartarak hazırladığı farklı senaryolarla doğaçlama oyunlara imkan sağlayan Ömer Akay,yaklaşık 1 saat süren Eğlenceli İnteraktif show ile izleyicileri kandine hayran bıraktı.

 

Mamak Kültür Merkezinde Sivil Toplum kuruluşları Platformu katkısıyla düzenlenen Eğitsel,Eğlenceli İnteraktif Show gösterisinin bitiminde kısa bir konuşma yapan  Sivil Toplum kuruluşları Platformu  Genel Başkanı Habib Şeker katılımcılara teşekkür ederek,Bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ÖZEL HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71