Ömerli Kaymakamı Hamza Türkmen Başkanlığında Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı Yapıldı.

Ömerli ilçe Kaymakamı Hamza Türkmen başkanlığında Uyuşturucu ile Mücadele İlçe Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Mardin 24.01.2020 16:58:52 0
Ömerli Kaymakamı Hamza Türkmen  Başkanlığında Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı Yapıldı.

 

Ömerli ilçe Kaymakamı Hamza Türkmen başkanlığında Uyuşturucu ile Mücadele İlçe Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantı Kaymakam Hamza Türkmen başkanlığında,Ömerli Belediye Başkanı   Hüsamettin ALTINDAĞ,İlçe Cumhuriyet Başsavcısı   Çağrı BÖREKÇİ, İlçe Jandarma Komutanı Kamil AKSOY ve İlçe Kurum Müdürlerinin katılımıyla İlçe Emniyet Amiri Beytullah MAVİ ve Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Yasin AYDIN'ın sunumuyla '' UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE” toplantısı '' yapıldı.

 

Kaymakam Hamza Türkmen toplantıda yaptığı konuşmasında, “Bugün uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak için toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Uyuşturucu sadece bizim sorunumuz değil tüm toplumları ilgilendiren bir sorun. Bu kapsamda uyuşturucu arzının engellenmesi ve uyuşturucu kullananların rehabilitasyonlarına yönelik başta Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ve diğer paydaşların iş birliği ile bağımlılığın yaygınlaşmasını önlemek amacıyla yapılabilecek çalışmaların değerlendirmek üzere toplandık” dedi.

 

Toplantıda madde bağımlılığı ile ilgili olarak Ömerli ilçesinde yapılan çalışmaların, madde bağımlılığının gelişmesini önleyici ve koruyucu faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantıda her kurumun görev, yetki ve çalışma alanıyla ilgili olarak madde bağımlılığı konusunda alınması gereken yeni önlemler ve yapılabilecek faaliyetlerle ilgili çalışmaların devam edilmesi istendi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15