ÖMERLİ İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNCE MEYVECİLİKTE BUDAMA EĞİTİMİNE BAŞLANDI
Mardin'in Ömerli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) Mardin İl Koordinatörlüğü ile Ömerli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile “MEYVECİLİKTE UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ” kursu verilmeye başlandı.
Mardin'in Ömerli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce Türkiye Kalkınma Vakfı (TKV) Mardin İl Koordinatörlüğü ile Ömerli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile “MEYVECİLİKTE UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ” kursu verilmeye başlandı.
Katılan kursiyerlere Önce meyvecilikte budama ile ilgili 4 gün teorik eğitim verildikten sonra 3 gün süre ile meyve bahçelerinde ve bağlarda değişik meyve ağaçlarında ve üzüm bağlarında uygulamalı olarak meyvecilikte budama ve terbiye sistemleri ile ilgili eğitimler verilecek.
Ömerli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin KAHRAMAN kursiyerlere yaptığı açıklamada” Eğitimi düzenli olarak takip ederek başarılı olan kursiyerlerimize TKV tarafından akülü budama makası hediye edileceğini “ ifade ederek katılımcılara başarılar diledi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



