ÖMERLİ İLÇESİNDE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN KOVİD 19 DENETİMİ

Yurt genelinde gerçekleştirilen kapsamlı koronavirüs denetimlerine Ömerli ilçesinde Ömerli ilçe Kaymakamı Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ katıldı.

Mardin 11.09.2020 13:35:00 0
ÖMERLİ İLÇESİNDE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN KOVİD 19 DENETİMİ

Yurt genelinde gerçekleştirilen kapsamlı koronavirüs denetimlerine  Ömerli ilçesinde Ömerli ilçe  Kaymakamı Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ   katıldı

 

Mardin'in Ömerli ilçesinde Gerçekleştirilen denetimlere Ömerli ilçe Kaymakamı   Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin ALTINDAĞ, Ömerli İlçe Jandarma Komutanı, Ömerli İlçe Emniyet Amiri, Ömerli İlçe Tarım Müdürü ve Ömerli Toplum Sağlığı Merkezi Başkanınında katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından *SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN* mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.,yapılan denetimler sırasında  vatandaşlara salgın ile mücadelede bilinçli olmaları ve alınan tedbirlere uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

İçinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde maske, mesafe ve hijyen kurallarının yanı sıra tüm işyerleri ve tüm yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasının hayati önem taşıdığına vurgu yapan Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ bunu vatandaşlarımıza yeniden ve bir kez daha hatırlatmak üzere ilçe Kaymakamı sayın Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK, ile birlikte  denetimlere bizzat iştirak ettiklerini ifade etti.

 

Koronavirüse karşı alınan tedbirlerin süreklilik arzetmesinin gerekliliğine işaret eden Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ  vatandaşlara, “Bu illetle savaşımızı ancak bu şekilde kazanabiliriz. ‘Nefes alamıyorum’ diye maskenizi çenenizin altına indirdiğiniz an savaşı kaybetmeye başlıyoruz. Kurallara uymamaya devam ettiğimiz sürece gerçek normal hayata geçişimiz de o denli gecikecektir. Sevdiklerimizin sağlığı hatta hayatının bizim ellerimizde olduğunu asla unutmayalım” uyarısında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ

 

 

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71