ÖMERLİ KAYMAKAMI HUZAYFE ÇAKMAK'TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Mardin'in Ömerli ilçesi Kaymakamı Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Mardin 19.07.2021 14:43:00 0
ÖMERLİ KAYMAKAMI HUZAYFE ÇAKMAK

Mardin'in Ömerli ilçesi Kaymakamı  Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.Kaymakam Çakmak mesajında;

 

 

''Kurban; Allah’a yakınlaşmak, hoşnutluğunu kazanmak amacıyla onun rızası için yapılan ibadet anlamındadır. Hz. İbrahim’in teslimiyeti ve Rabbine olan bağlılığının tezahürü olarak tecelli etmiştir. Peygamberlerin atası olan Hz. İbrahim’den bizlere de miras kalan kurban, bütün müslüman aleminde her yıl coşkuyla yerine getirilmektedir.

Kurban; bizlere teslimiyeti, sadakati ve kardeşliği yeniden hatırlatan, manevi atmosferi ile hepimizi birleştiren önemli bir vesiledir. Bayramlar bir araya geldiğimiz, sılayı rahim yaptığımız, apayrı bir havası olan nadide günlerdir. Kestiğimiz hayvanlardan ihtiyaç sahipleri ve çevremize verdiğimiz hisseler evlerimize bolluk ve bereket kaynağı, manevi dünyamıza huzur ve kardeşlik ruhunu getirecektir. Çocukların bayram sevinci bizi kendi çocukluk anılarımıza götürecek, onların saflığı ve mutluluğu bizlere de mutluluk kaynağı olacaktır.

Kurban Bayramının bizlere huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini, salgın belasını def etmesini temenni ederek bütün İslam Aleminin bayramını kutlarım.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ÖMERLİ


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22