ONLAR UCUBE DEDİ. HALK HİZMET DEDİ.

Birleşik Haziran Hareketi Polatlı Yürütme Grubu?na en sert tepkiyi Polatlı halkı gösterdi. Halk ne olduğu belli olmayan bir grubun bu açıklaması komiklik dedi.

17.08.2015 17:03:34 0
ONLAR UCUBE DEDİ. HALK HİZMET DEDİ.

Birleşik Haziran Hareketi Polatlı Yürütme Grubu’na en sert tepkiyi Polatlı halkı gösterdi. Halk ne olduğu belli olmayan bir grubun bu açıklaması komiklik dedi. 
Cumhuriyet Meydanına, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili CHP’nin çapulcu grubu tarafından yapılan açıklama ya halkın tepkisi de ağır oldu. 
MEYDANI KABE’YE BENZETTİLER
HDP’nin Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Taksimi Kabe’ye benzetmesinin ardından, CHP’nin Birleşik Haziran Hareketi Polatlı Yürütme Grubu’da Polatlı’nın Cumhuriyet Meydanı’nı Kabe’ye benzetmesi Polatlı halkı tarafından büyük tepki gösterildi. 
KARA: ÇEŞME’NİN GÖRÜNTÜSÜ MEYDANA YAKIŞMIYORDU
Birleşik Haziran Hareketi Polatlı Yürütme Grubu’nun ne amaç ile kurulduğunu, Ülkeye nasıl bir fayda sağlayacağını halkın bile bilmediğini belirtten Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye ve Polatlı Belediye Meclis Üyesi İlyas Kara, “Birileri yapamadıkları hizmeti, yapanlar olduğun da kötülemeye başlıyor. Bu millet CHP’nin ucubelerini de biliyor. Bu açıklamayı yapan kişi burada yaptığı açıklamayı pek de manidar bulmuyorum. Böyle bir açıklamayı yapan kişinin zihniyeti zaten ortada yapılan hizmete bakın. Daha önce yerel medya da çıkan haberlerde çeşmenin bakımsızlığından dert yanıyorlardı. Bu grup daha önce o çeşmenin yosun tutmuş halini görmemiş, üzerinde ki pisliği görmemiş olacak ki, böyle bir açıklamayı bulmuş, O meydan da çukurlar var iken de bunların sesi çıkmadı. Şimdi o meydanın görünümü halkın hoşuna gitmiş mi? Gitmiş o zaman bu grup boş laf boş eleştiri yapmayacak.” Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI

HABER:RÜZGAR KABASAKAL


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29